Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Seminář legislativa a hygienické požadavky 24.8.2017

28.6.2017

24. 8. 2017 BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Seminář legislativa a hygienické požadavky

Přijďte k nám před zahájením nového školního roku na kurz školního stravování. Během jednoho dne vás provedeme nejen legislativou a hygienickými požadavky, ale seznámíme vás například i se sledovatelností potravin.

Osnova školení:

  8:30 –   9:00 Prezence
  9:00 –   9:40 Správná výrobní a hygienická praxe pro pracovníky školního stravování
  9:40 – 10:35 HACCP aktuality pro pracovníky školního stravování
10:35 – 10:50 Přestávka na občerstvení
10:50 – 11:10 Sledovatelnost potravin z pohledu školních jídelen
11:10 – 12:10 Alergeny a jejich označování
12:10 – 12:30 Novinky v legislativě – Pamlsková vyhláška
12:30 – 13:00 Přestávka na občerstvení
13:00 – 13:45 První pomoc při vzniku potravinové alergie
13:45 – 14:00 Závěr a diskuse

 

Seminář je určen pro:
Vedoucí školních kuchyní a jídelen, kuchaře a kuchařky, ostatní zájemce o školní stravování, případně i vedoucí ostatních jídelen

Cíl semináře:
Seznámit posluchače s aktuální legislativou, která upravuje hygienické požadavky na školní stravování, i s dalšími právními normami, které se věnují např. označování potravin nebo problematice alergenů

Přednášející:
MVDr. Hana Brožková

Cena za účastníka:
1.500 Kč bez DPH (faktura bude vystavena a zaslána po skončení kurzu)

Místo konání:
Bureau Veritas, Olbrachtova 1, Praha 4 – v blízkosti metra Budějovická

Kontaktní osoba:
Lenka Bočková, 731 611 638, e-mail: lenka.bockova@cz.bureauveritas.com

 

 

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi