Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Diskuse na téma HACCP

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětPájina15:13 16.8.2013
Poradí někdo, jak zpracovat analýzu nebezpečí do evidence Haccp? Vůbec si s tím nevím, jak na to.
odpovědětpepinda11:48 19.8.2013
pokud máte zájem, mám pomůcku přímo od hygieny.Zadejte email a nebo mi zavolejte 731 495 211 Domluvíme se jak Vám to poslat.
odpovědětFolta12:24 19.8.2013
Pokud to můžete poslat i mě, děkuji. Folta
odpovědětmajka 111:27 20.8.2013
mohu poprosit jen pro srovnání o zaslání této pomůcky? Někdy je dobré porovnat zpracování HACCP s jiným provozem. Děkuji a přeji úspěšný a klidný nastávající školní rok.
odpovědětteo13:11 20.8.2013
prosím nůžete poslat mě taky k porovnání moc děkuji
odpovědětLucie15:16 20.8.2013
Dobry den. Prosim take o zaslani teto pomucky. Dekuji L.
odpovědětvavřinka14:33 21.8.2013
Moc prosím též o zaslání pomůcky od hygieny. děkuji vavřinka
odpovědětPett17:30 1.9.2013
Dobrý den,také bych poprosila o tuto pomůcku.Předem moc děkuji
odpovědětifka12:15 5.9.2013
Prosím o zaslání pomůcky HACCP od hygeny.Děkuji moc.
odpovědětnic nedostaneš17:54 5.9.2013
nic nedostaneš :(
odpovědětbara18:32 5.9.2013
a od, které hygieny, kde jsou tak hodné?
odpovědětAlena16:48 11.9.2013
Prosím taky o poslání pomůcky Děkuji moc
odpovědětbrouk8:38 11.9.2013
Dobrý den, pokud můžu poprosit o tu příručku moc by mi pomohla. Děkuji
odpovědětJarka V.11:57 11.9.2013
Dobrý den, mohla bych taky poprosit o poslání pomůcky na email jarkasamcova@seznam.cz Děkuji moc
odpovědětakinom12:48 11.9.2013
Mohu poprosit jen pro srovnání o zaslání této pomůcky? Děkuji
odpovědětbarba13:49 11.9.2013
Dobrý den, pokud budete hodná pošlete mi také pomůcku od hygieny. Děkuji
odpovědětkabr12:40 16.9.2013
můžu taky poprosit o zaslání? moc děkuji, Katka
odpovědětsigabi15:08 27.9.2013
Mohu také poprosit o pomůcku od hygieny?Děkuji.
odpovědětzoe.zojka20:12 14.10.2013
Dobrý večer. Mohu poprosit také o zaslání pomucky. Moc děkuji
odpovědětDanka16:23 15.10.2013
Prosím také o zaslání předem moc děkuji
odpovědětBara9:41 1.11.2013
Mám miniškolku a prosím o zaslání pomůcky HACCP na email - BIM-BAM@atlas.cz. Děkuji moc
odpovědětjika13:39 5.11.2013
Prosím také o zaslání pro porovnání jak ta dělají jinde,děkuji
odpovědětZK8:25 6.11.2013
Prosím také o zaslání pomůcky od hygieny. Děkuji moc
odpovědětraduše7:25 13.11.2013
Můžete mi taky prosím, zaslat pomoc na haccp?
odpovědětsobota6:14 26.11.2013
Prosím také o zaslání .Moc děkuji předem
odpovědětLenik6212:11 6.1.2014
Dobrý den prosím o přeposlání pomůcky od hygieny. Na email : jidelna.ustudny@seznam.cz. Moc děkuji. Lenik 62
odpovědětHanka3012:55 6.1.2014
Mohu poprosit o přeposlání pomůcky. Děkuji
odpovědětakdar14:34 8.1.2014
Prosím moc o zaslání pomůcky od hygieny. Děkuji moc
odpovědětMilča14:50 8.1.2014
Milá p. Pepindo,stojím v řadě a prosím o to též,jako kolegyně.HACCP. Byla by jste tak hodná.Děkuji,zdraví Šumava.
odpovědětLenča9:26 16.1.2014
Dobrý den, můžete mi poslat prosím pomůcku na HACCP.Děkuji Lenča
odpovědětpesule18:09 16.1.2014
Dobrý den, taky prosím o zaslání HACCP.děkuji
Mohla by prosím Vás také poprosit o pomůcku ke srovnání. HCCP máme vypracované již několik let, ale ráda se poučím z nějaké jiné verze. Děkuji můj e-mail je renatamensik@seznam.cz
odpovědětBlaza21:00 27.1.2014
Dobrý den, mohla bych také poprosit o HACCP? Začínám, tak abych se měla čeho chytit. Děkuji
odpovědětEvanda7:31 29.1.2014
Mám zájem o pomůcku na HACCP,předem děkuji
odpovědětmama19:11 11.2.2014
prosim o zaslani pomucky dekuji
odpovědětbaja22:01 13.2.2014
Mohu také ještě poprosit o tuto pomůcku. Děkuji
odpovědětHolmanová19:14 4.3.2014
ůžu také poprosit o pomůcku. Naše hygiena něco chce a stále nevím co. Hledám kde můžu. Děkuji Holmanová
odpovědětlenpep21:22 4.3.2014
Můžu také o tuto pomůcku poprosit, nemáme vůbec vypracované HACCAPy, takže hurá na ně. Děkuji Peperniková
odpovědětAndy112:34 5.3.2014
Cože? A co na to kontroly? Vypracovat si je musíte sami podle vlastního provozu, popř. požádejte firmu o jejich zpracování.
odpovědětŠEBELÍKOVÁ16:18 12.3.2014
Dobrý den,chtěla jsem Vás požádat,také o pomůcku HACCP.Dekuji Šebelíková.
odpovědětmarta629:53 14.3.2014
Také bych poprosila o pomůcku HACCAP. Děkuji.
odpovědětWalda11:51 19.3.2014
Dobrý den, prosím o zaslání pomůcky od hygieny HACCP. Děkuji
moc bych prosila o radu s hccp díky moc
odpovědětEva.M.12:36 7.5.2014
Prosím také o zaslání pomůcky k HACCP. Děkuji Eva
odpovědětmama16:14 8.5.2014
prosim o zaslani pomucky od hygieny dekuji s potdravem alena
odpovědětMimi18:33 15.5.2014
Dobrý den, vím, že se budu opakovat, ale mohla by jste poslat pomůcku i mně?Předem děkuji, chci zkontrolovat, zda mám vypracováno správně. předem děkuji
odpovědětmyspulin20:44 25.5.2014
Dobry den, zajimam se o haccapt a jeho spravne sedtaveni,az jsem narszila na Vas odkaz.Byla by jste tak hodna a poslala mi na email,co jste pani nabizela,primo od higieny?moc dekuji Jana Pekny vecer:)
Dobrý den,mohla by jste mi prosím také poslat také tu pomůcku? Děkuji Martina
dobrý den taky bych chtěla ty pomůcky přímo od hygieny jestli by to bylo ještě možné moc děkuji
odpovědětHopsanda14:48 14.8.2014
Také se potýkám se sestavením HACCP pro svoji školku. Budu vděčná za každou radu. Děkuji Hopsanda
odpovědětHopsanda14:48 14.8.2014
Také se potýkám se sestavením HACCP pro svoji školku. Budu vděčná za každou radu. Děkuji Hopsanda
odpovědětEVA OPATOVÁ17:44 20.8.2014
CHTĚLA BYCH VÁS POPROSIT O ZASLÁNÍ POMŮCKY HACCAP NA EMAIL pelzka@seznam.cz, děkuji předem
odpovědět111mona9:42 23.10.2014
Dobrý den, můžete mi prosím poslat pomůcku od hygieny? Děkuji moc, přeji pěkný den a jsem s pozdravem.
odpovědětalí11:04 23.10.2014
Prosím,prosím mám zájem o pomůcku HACCP děkuji M.
odpovědětlilina16:25 18.12.2014
Dobrý den prosím o zaslání pomůcky k HACCP na LMolitorisova@seznam.cz.Mockrát děkuji.
odpovědětrodina17:38 12.1.2015
dobrý večer,prosím o zaslání pomůcky k HACCP na Renata.Kombrzova@seznam.cz předem Vám moc děkuji.
odpovědět12346:30 13.1.2015
Milá rodino, přečtěte si články Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž 1,2,3 na tomto portálu. Nic jiného a lepšího vám poradit nikdo nemůže. Krok za krokem a přizpůsobit svému pracovišti a máte vystaráno. Já jsem příručku HACCP měla samozřejmě zpracovanou, ale protože s ní stále pracuji, našla jsem tu dobré rady. A zpracováním příručky nemáte hotovo, je to stálá práce s ní, ne uložit do šuplíku .. Hodně zdaru. Více práce se zpracováním, ale pak to jde.
odpovědětLILI**7:57 17.1.2015
Dobrý den,mohu také poprosit o zaslání pomůcky?Děkuji a pěkný den .
odpovědět12346:50 19.1.2015
Umíte číst?
Dobrý den, mohu požádat i já o pomůcku HACCP ? Děkuji mirka.pelkova@seznam.cz
Dobrý den můžete mi prosím poslat pomůcky od hygieny máme sice HACAP v pořádku, ale mám jej prý zjednodušit ale více mi prozradit nechtěly, prý nemohly doporučovat. Děkuji Alž.
Dobrý den, mohu Vás též požádat. Děkuji, Kokšteinová
odpovědětmama21:14 12.2.2015
prosim muzete mi to take poslat dekuji
odpovědětkovolodka18:05 24.2.2015
dobrý den, mohu vás poprosit zaslání návodu jak zpracovat analýzu nebezpečí HACCP doevidence. Nabízela jste tuto možnost v srpnu 2013 na portálu jídelny cz. Moc vás prosím jestli je to ještě aktualní o zaslání. Jsem nově ve funkci Všj a systém HACCP zde vůbec nebyl zaveden, tak se tím prokousávám. Moc by mi to pomohlo. Kdyby jste měla jiné pomůcky určitě je uvítám. Ještě jednou díky Pavla.
odpovědětmatusanda15:41 17.3.2015
Prosím o zaslání na email: jidelna.msbechovice@seznam.cz děkuji
odpovědětsněženka7:24 21.3.2015
Mohu také poprosit o pomůcku HACCP. Děkuji předem. Jana
odpovědětMonni7:22 23.3.2015
Dobrý den, mohla bych také poprosit o zaslání pro srovnání. Děkuji moc.M.
odpovědět12349:21 23.3.2015
A je to tu zase........
Dobrý den, potřebovala bych návod jak zpracovat analýzu nebezpečí,nejlépe nějakou vypracovanou a podle toho sestavit svou. (tak mi to poradila včera kontrola z hygieny). Prosím pokud je Vaše nabídka stále platná zašlete mi ji na meil. Předem moc děkuji Markéta
Dobrý den, potřebovala bych návod jak zpracovat analýzu nebezpečí,nejlépe nějakou vypracovanou a podle toho sestavit svou. (tak mi to poradila včera kontrola z hygieny). Prosím pokud je Vaše nabídka stále platná zašlete mi ji na meil. Předem moc děkuji Markéta
odpovědětketyna10:58 15.5.2015
Dobrý den, mohla bych poprosit o zaslání pomůcky na HACCAP, převzala jsem jídelnu a bohužel zde HACCAP nebyl zaveden. Děkuji Novotná
odpovědětMersi12:34 21.10.2015
Dobrý den můžu poprosit o zaslání teto pomůcky na E-mail marcela.machelova@seznam.cz Děkuji.
odpovědětLM19:45 22.10.2015
Mohla bych také poprosit o zaslání tohoto žádaného pomocného materiálu. Děkuji, mé zpracování už nebylo hygieně dostatečné, prý mám na sobě více pracovat.
odpovědětBošková8:06 27.4.2016
Prosím poslat pomůcku na analýzu nebezpečí do systému HACC. Našla jsem Váš odkaz na stránkách jídelny.cz. Předem děkuji za ochotu Bošková
odpovědětewrcka11:34 27.4.2016
Ukradli mi peníze z kanceláře, poraďte prosím, jak postupovat v evidenci pokladny a účetně? děkuji
odpovědětmaruš16:56 27.4.2016
předně nechápu proč je to ve vláknu HACCP - asi máte jako kritický bod volný přístup kohokoliv do vaší kanceláře. Pokud jste to hlásila na Policii, máte protokol a nezbyde než čekat do závěru vyšetřování a do evidence pokladny bych založila protokol o trestním oznámení, kde je uvedeno kolik bylo ukradeno a to dát do mínusu. Pokud jste to na Policii nehlásila, tak to zaplaťte ze svého a život jde dál, doufám s náležitým poučením pro příště.
odpovědětÁla13:50 27.4.2016
Dobrý den, prosím o zaslání pomůcky od hygieny na mail aanniikkaa@seznam.cz. Předem děkuji.
odpovědětPšt13:31 20.8.2013
Mohu Vás také poprosit o zaslání, ráda si porovnám. Moc děkuji.
odpovědět123417:33 22.3.2015
Milá kolegyně, pokud čtete všechny tyto příspěvky, tak byste mohla pochopit, že si HACCP musíte vytvořit sama konkrétně na Váš provoz. Kde hledat informace se dočtete na tomto portálu. Nebo čekáte, že někdo stráví hodiny na vypracování HACCP a bude ho dávat opisovat? Každý jsme ten čas tomu museli věnovat, tak to zkuste taky. Zopakujete si u toho mnoho důležitých věcí. A to nejenom vy, ale i ostatní ...... už je to k smíchu "prosím o zaslání HACCP..."
odpovědětAlena II.10:52 21.8.2013
A jéje, už to zase začíná... Milé kolegyně, pokud chcete něco zaslat, kontaktujte hodnou paní "pepindu", jak vám psala. Děkuji a přeji pěkný začátek nového školního roku.
odpověděthygienička16:29 21.8.2013
:-) :-) :-)
odpovědětpetruška22:12 29.8.2013
taky, taky děkuju.....i když já bych ho brala celej))),ale tohle bude dobré
odpovědětškolička10:51 6.9.2013
Proslím o zaslání pomůcky na HACCP. Děkuji.
odpovědětanaj9:24 9.9.2013
Mohu taky poprosit o zaslání haccp,jste moc hodná a předem děkuji,přejí hezký den
odpovědětmatusanda13:20 9.9.2013
Prosím o zaslání také děkuji matusanda jidelna.msbechovice@seznam.cz
odpovědětpapadarov10:04 16.9.2013
Dobrý den, pokud by jste byla tak ochotná prosím zaslat i mně na e-mail jidelna@zs.oparany.cz. Děkuji
odpovědětmart8:23 18.9.2013
Dobrý den, HACCP si musí každá jídelna vypracovat sama podle podmínek a možností svého provozu. Pokud to budeme takto opisovat, tak pro nás celý systém nebude přínosem. Pouze 11% jídelen (výsledky ankety) umí se systémem pracovat, proto je pro ně důležitým pomocníkem.
odpovědětAndy112:49 18.9.2013
Je zbytečné to sem psát. Už se to tady psalo několikrát, že každá jídelna si musí vypracovat HACCP podle svého provozu.
odpovědětpapadarov13:40 18.9.2013
Dobrý den, nechci nic opisovat, nastoupila jsem nově a načetla si o HACCP spoustu informací. Kuchyň jsem přebírala za ne zrovna příznivých podmínek, v podstatě jsem dostala klíče a nazdar. Takže bych ráda porovnala to, co zde mám s tím jak to vypadá jinde. Mám už samozřejmě domluvenou návštěvu v sousední školní stravovně, ale víc hlav víc ví. Takže asi tak
odpovědětAndy121:29 18.9.2013
Přesně takto jsem přebírala kuchyň před třemi lety a o portálu jidelny.cz jsem ani netušila. Prostudovala jsem si vzory na internetu, které tam jdou najít a HACCP jsem si vypracovala.
odpovědětdanosek13:42 26.9.2013
Dobrý den,také bych poprosil o tuto pomůcku.Předem moc děkuji
odpovědětajarouska8:34 15.10.2013
Hezký den, Haccp mám zpracovaný od bývalé paní vedoucí. Zatím bylo vše v pořádku,ale jsou pořád nějaké změny, tak bych potřebovala vidět i jiný, pro porovnání. Prosím o zaslání na email sjpesaty@seznam.cz Moc děkuji
odpovědětlady9:25 4.11.2013
Dobrý den, mohla bych také poprosit o poslání...děkuji
odpovědětjika13:42 5.11.2013
Prosím také o zaslání pro porovnání
odpovědětkuchta7:19 6.11.2013
Proslím o zaslání pomůcky na HACCP. Děkuji.
odpovědětvvv12:01 11.11.2013
Prosím také o zaslání pomůcky od hygieny na HACCP. Děkuji.
odpovědětbet8:58 14.11.2013
Dobrý den, mohla bych také poprosit o poslání...děkuji JK
odpovědětLucie9:00 14.11.2013
Můžu také poprosit o příručku. Předem děkuji
odpovědětkuchtička19:20 25.11.2013
dobrý večer, HCCP mám zpracovaný,ale nově děláme na prodej svačiny/bagety,hamburgery atd./, musím tuto činnost mít zapracovanou nově v HCCP? Díky za radu
odpovědětkuchta8:54 27.11.2013
Děkuji za poslání pomůcek na HACCP. Děkuji.
odpověděttrebicanek12:19 27.1.2014
prosím mohli by jste mi taky poslat ten haccp :) děkuji mail rk.romankolar@gmail.com
odpovědětxyz12:59 27.1.2014
...ach jo....
odpovědětmmmmm13:40 27.1.2014
Ach ne.... , k tomu už není vážně co dodat... Jak stádečko .....
odpovědětÁla9:35 29.1.2014
Nevím, proč se tato diskuse neukončí.
odpovědětbětka11:35 13.2.2014
máte-li někde v archivu časopis Výživa a potraviny č.4 z roku 2004 nalistujte stránky 55 -66 a tam je krásná tabulka s otázkami./zpracována našimi předními odborníky/ Odpovíte a nejen,že máte Analýzu nebezpečí, ale je z toho každému jasné, co to ta ANALÝZA nebezpečí vlastně je
odpovědětbětka11:38 13.2.2014
Článek se jmenuje" Jak na zavedení systému HACCP prakticky a pokud možno bezbolestně.
odpovědětbibi9:39 21.2.2014
Poradí mi někdo? Mám vypracovat HACCAP na donášku jídla do MŠ. Stačilo by jen v bodech co by to mělo obsahovat. Děkuji
odpovědětVětrná6:26 17.3.2014
Dobrý den, i my máme v MŠ donášku jídla - bezlep.dieta. S rodiči jsme museli sepsat smlouvu o donášce stravy, kde rodiče za jídlo ručí. V HACCP musí být uvedeno, že donášené jídlo je uchováno v lednici (u nás v kuchyňce u třídy) ve dvou plastových dózách. Ohříváme v mikrovlnce, měříme teplotu. A pro hygienu musí být uvedeno nařízení této diety lékařem.
odpovědětbak13:33 18.3.2014
Dobrý den, máme závodní jídelnu, kde jídlo pouze vydáváme. Mohu také poprosit o zaslání návodu. Děkuji předem
odpovědětPekařka12:17 19.3.2014
...děvčata, prosím, už dost... Každý provoz má svá specifika a myslím si, že každá, kdo v našem oboru pracuje, by měla být natolik zdatná, aby si dokázala případná nebezpečí uvědomit a podle toho si HACCP zpracovat. Nikdo vám nemůže dát univerzální návod, to prostě nejde. Vezměte k ruce kuchařku, nebo zkuste poprosit kolegyni z některé sousední jídelny. Základ všeho je, aby se vám nekřížil čistý a hrubý provoz, kde pracujete se syrovými surovinami, tam už nepatří pokrm tepelně zpracovaný, rozdělte si pracovní úseky, aby se vám nekřížily, stačí trochu selského rozumu místo žádostí o nějaký návod, který vám nikdo cizí, kdo vaši kuchyň neviděl, dát nemůže. Dá to práci, ale jde to. Přeji hodně tvůrčích sil.
odpovědětrohlik13:58 19.3.2014
Tato diskuse se táhne hrozně dlouho, pokaždé se podívám, zda je tady něco přínosného pro náš provoz a stále se opakuje jen jedno prosím o pomůcku HACCP. Myslím, že univerzální příručka neexistuje a děkuji Pekařce, že nás snad zbavila tohoto témata. Přeji hezký den
Haccp se musí vytvořit na míru dle provozu, velikosti, počet a druhy vařených jidel. Nejde na toto používat univerzální příručku .
Pokud by to někdo nezvládl si sám vytvořit, rádi Vám HACCP vytvoříme přesně na míru dle Vašeho provozu.
odpovědětchytrejzvodnan7:22 8.7.2014
příručku na míru si dokáže vytvořit průměrně chytrej člověk sám a není nutno vyhazovat peníze pochybným firmám, který na tom parazitují a většina jimi zpracovaných systémů tzv. na míru nestojí za nic!
odpovědětSabinaa11:19 23.10.2014
Dobrý den,HCCP.Ved.ŠJ není rozhodně kompetentní ani tak zdatná,aby mohla sestavit kvalitní HCCP audit.Musí mít k této činnosti především CERTIFIKÁT!Dle KHS!Je především zřejmé z této diskuze,že co kraj,to jiný mrav.Nebo co jiný kraj je jinak přísná kontrola z KHS.A od toho se vše odvozuje.Co se povolí v Olomouci,nelze dělat v Aši atd.
odpovědětmart13:24 23.10.2014
Dobrý den, vedoucí školní jídelny musí být kompetentní k sestavení HACCP ve své provozovně. Při sestavování kritických bodů je nezbytné znát důkladně provoz školní jídelny a to nezná nikdo lépe, než zaměstnanci ŠJ. Firmy vám vypracují návod, který nelze použít v každé školní jídelně a mnohdy tomu ani kuchařky nerozumí. Nejdůležitější je vypracování podle specifik naší provozovny a hlavně pochopení všemi zaměstnanci.
odpovědětrohlik14:00 23.10.2014
Nemyslím si, že vedoucí školní jídelny není kompetentní. Na každém školení hygieny Vám určitě doporučí, co ještě dalšího si do HACCP máte dát a průběžně ho aktualizovat, dle Vašich potřeb. Určitě k tomu nemusíte mít certifikát. Vy přece nejlépe znáte svůj provoz a pracovnice hygieny Vám ještě rády poradí, co do HACCP zapracovat. Přeji hezký den
odpovědětpetraren16:06 11.12.2014
V rámci školní kuchyně probíhá i výroba pokrmů minutkových, jak stanovit CCP, přece nelze kontrolovat teplotu při tepelné úpravě jako u přípravy hotovek. A vizuální kontrola přípravy není vhodná pro stanovení kritické meze. Poradí někdo?
odpovědětchytrejzvodnan7:40 13.1.2015
je to jednoduché - tak nebudete mít u minutek stanovený žádný CCP, protže tam žádný stanovit nejde :)
odpověděthenula18:32 16.1.2015
Dobrý den prosím o zaslání pomůcky k HACCP na email hena.bollova@seznam.cz děkuji a přeji hezký den.
odpovědětklečková10:56 13.2.2015
Dobrý den prosím o zaslání pomůcky k HACCP na email kleckova@cssdecin.cz děkuji a přeji hezký den.
odpovědětjitunek21:53 24.2.2015
Dobrý večer,ráda bych také poprosila o zaslání pomůcky,jak zpracovat analýzu HACCAP. Děkuji
odpovědětSjuzinka10:43 9.3.2015
Dobrý den, i já prosím o zaslání podkladů pro zpracování HACCP, moc děkuji :-)
odpovědětVeronika.ond16:13 16.3.2015
Mohla bych také poprosit o zaslání tohoto velice žádaného pomocného materiálu. Děkuji, s podzravem.
odpovědětMichal13:55 14.10.2015
Dobrý den, omlouvám se, ale taky bych Vás požádal o pomocný materiál. Můžeme se i nějak finančně vyrovnat :) Krásný den přeji.
odpovědětkrátká14:13 25.4.2016
Mohla bych poprosit též o zaslání příručky k sestavení HACCAP na email ivanakratka@seznam.cz Moc děkuji
odpovědětAmbrož13:58 5.12.2017
Dobrý den, kdo zpracovává Haccp výdejně, která je zapsána samostatně v rejstříku škol, ale je součástí jednoho právního subjektu ZŠ?
odpovědětZalka5:56 6.12.2017
A stravování provozuje škola, jsou zaměstnanci jejich? Pokud ano tak, vypracovává tým stanovený ředitelem. Samozřejmě může zadat i externistovi a za tuto službu zaplatit.
odpovědětAmbrož10:51 6.12.2017
Jsme jeden právní subjekt ZŠ, MŠ, ŠJ. Výdejna je součástí subjektu, ale samostatně zapsána v rejstříku škol. Jde o to, jestli Haccp vypracovává vedoucí školní jídelny nebo zajistí ředitel školy.
odpovědětZalka12:45 6.12.2017
Tak záleží na řediteli, může pověřit vedoucí ŠJ (rozumí problematice), aby vypracovala nebo se dohodnou a zadají to nějaké firmě. Stejně bude muset nejlépe personál kuchyně spolupracovat, aby to odpovídalo realitě.
odpovědětBohumíra9:11 7.12.2017
Dobrý den, potřebovala bych v kritický bodech stanovit, jak dlouho odpovídám za teplotu pokrmů vydaných do výdejen. Nebo naplněním termoportů odpovědnost vývařovny za teplotu končí?
odpovědětmaruš8:30 8.12.2017
Pokud pokrmy pouze plníte do termoportů a do výdejen rozváží jiný subjekt, tak za teplotu odpovídáte do doby naplnění termoportů - dál odpovídá daný subjekt. Samozřejmě, že se s ním musíte domluvit na takové teplotě při které budete termoporty plnit, aby byl schopen na svojí výdejnu dovézt při teplotě nad +60 stupňů. Uděláte si měření při plnění a při příjezdu na výdejnu - a podle výsledku se zachováte. Pokud plníte termoporty a odvážíte na výdejny, odpovídáte za celou dobu výdeje za teploty vy.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi