Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Diskuse na téma Inventura majetku

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětBohumíra6:32 7.11.2017
Dobrý den, kdo u Vás na jídelně připravuje inventarizaci majetku, podílí se všichni zaměstnanci? Konečný seznam majetku vypracuje účetní?
odpovědětjentak7:31 7.11.2017
Inventarizaci si děláme sami, děvčata vše spočítají, podle počtů zbytek drobného inventáře /misky, talíře, skleničky apod./ vyřadíme z evidence, vytiskneme seznamy, podepíšeme a odevzdáme. Všude to je jiné, někde si to vedou na kartách, jinde používají program majetek....
odpovědětpepinda13:58 7.11.2017
u nás inventuru připraví účetní, ale jen majetek nad 500,-Kč. Lžičky, misky a drobný materiál jde do spotřeby, tak ho nepřepočítáváme.
odpovědětLeila13:20 6.12.2017
Kolegové, kolegyně... máte prosím vytvořenu směrnici na provádění měsíční inventury skladu v kuchyni? Mohli byste mi ji prosím poskytnout k nahlédnutí. Mám vypracovat a nevím si rady. Děkuji za pomoc L.
odpovědětValentýna19:52 6.12.2017
Měsíční inventuru nedělám - nestíhám. Dříve jsme ji dělaly s hlavní kuchařkou, ale s přibývajícími povinnostmi a strávníky jsem to vypustila (vzhledem k tomu, že zboží přijímám, tak mám přehled a vím, co ve skladu je a snažím se mít malé zásoby). Směrnice - no napište si, co budete každý měsíc ve skladu dělat, kdo to bude dělat a ke kterému datu. Co budete dělat s rozdíly, které zjistíte a kdo je bude hradit a jak. Kdo má za co jakou odpovědnost.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi