Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Diskuse na téma konvektomat

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětševča12:56 29.9.2004
Prosím o radu,máme nový konvektomat a nevím,kde by se dal sehnat návod nebo spíš kuchařka s návodem,jak které jídlo připravit.Vaříme bez problémů přílohy,pečeme koláče,ale potřebujeme poradit,jak smažit např.karbanátky,měli jsme je vysušené.Firma,od které konvektomat máme,si dává na čas se zaškolením,proto se obracím o radu na vás.Děkuji za odpovědi a zdravím
odpovědětInna13:55 29.9.2004
Milá paní vedoucí, jak je možné koupit konvektomat, né jistě levný bez návodu a pomocné kuchařky? Apelovala bych na dodavatele, jak je to možné, určitě vám pomůže, a zaškolení pracovnic Vám dodavatel poskytnout nemusí, pokud jste to neměla ve smlouvě. Mohu Vám poskytnout svůj návod a pomocníka k obsluze, ale nevím, zda je to konvektomat stejné firmy a značky. Máme zn. Retigo, firmy Promos Alfa! Ráda pomohu! Krásný den!
odpovědětDenis1212:50 30.3.2016
Já měl podobný problém. Zkuste si přesně najít gastronomické vybavení , tedy konvektomat. Ale co nejpřesnější typ co máte. A pak ho vygooglujte. Indeálně s "úvozovkama". A Podle mě narazíte na návod k obsluze.
odpovědět14:47 14.8.2005
nesnazte se v konvektomatu smazit rizky karbanatky atd pokrmy jsou vysusené cesky stravnik je zvykly pri smaženi na tuk nehlede na to ze potravina nemá patričnou barvu .Jinak je při prodeji konvektomatu aspon u naší firmy zvykem zaučení personálu odborným kuchařem
odpovědětVendula18:57 14.8.2005
Nesouhlasím s Vaším tvrzením, že řízky a karbanátky jsou vysušené, to že nejsou nacucané tukem považuji za přínos, naše kuchařinky opravdu přijel proškolit kuchař firmy zabývající se prodejem konvektomatů, setrval s nimi celý den a ojasnil celou řadu postupů,nedáme na konvektomat dopustit.
odpovědětIvča15:46 10.11.2005
Prosím také o radu. Jak máte nastaven konvektomat na smažení řízků? Teplota + čas + program. Kolik přibližně tuku a obracíte během smažení? Moc děkuji za radu. Zdá se mi totož, že máme řízky také více vysušené, než by bylo potřeba. Zdravím Iva
odpovědětxy19:24 5.1.2006
Jsme mateřská škola 150 dětí a 20 dospělí. Poraď´te mi prosím jaký konvektomat z hlediska objemu, zda-li se to tak dá říct, by bylko dobré pořídit ?
odpovědětpavel6:31 14.11.2007
Krásný den,
na jakou adresu mám poslat tabulku s přehledem připravovaných surovin? Pak velice snadno poznáte který je pro Vás nejvhodnější a kolik vyděláte.
odpovědětVendula7:57 6.1.2006
Vlastníme konvektomat Retigo, smažení řízků je zde navoleno v programu č.13 / horký vzduch,teplota 220 st., doba smažení do 15 minut/. Řízky upravíme klasicky, nebo použijeme některou obalovací směs-ty se nám osvědčily, plechy postříkáme přípravkem Rama combi profi od Knorru, naklademe řízky a poté postříkáme řízky také tímto přípravkem. Nenechte se odradit tím, že takto upravené řízky nejsou chutné.Nám chutnají. Vždyť není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.
odpovědětxy23:04 6.1.2006
Ano to vše beru a děkuji za radu, ale to, co jsem chtěla jsem se nedozvěděla, nevím, zda-li jste MŠ nebo ŠJ při základní škole a kolik máte strávníků a jaký druh , a nebo velikost (objem ? ) máte ??????
odpovědětLenča23:47 13.11.2006
Nabízím Vám všem...kdo mi písnete fax číslo, pošlu návod na teploty a nastavení konvektomatu pro jednotlivé druhy jídel. Mám hlavní kuchařku, která přemýšlí a konvekťák bychom už nedaly z ruky.Doporučuji: Na smažení v něm čehokoliv Rama Combi spray...a teď dělám reklamu Knorru, dodají ji i s pumpou zdarma! Už 2 roky smažíme vše, co se smažit z masa dá. Ovšem ne uzle a vdolečky, ty jedeme klasikou.Zdraví Lenča
odpovědětPavlína6:20 16.5.2007
dobrý den,přečetla jsem si Váš příspěvek o konvektomatu,prosím zašlete naFax slíbené dokumenty.FAX: 599 505 064
děkuji
odpovědětKet23:00 24.12.2014
prosím budu ráda za návod na teploty a nastavení konvektomatu pro jednotlivé druhy jídel...mám Bartscher minikonvektomat ..Předem moc děkuji ....
odpovědětvalerie19:14 18.6.2017
dobry den cetla jsem vas prispevek treba jiz je starsi ale zaujal me protoze nabizite navod j kucharku co a jak varit smazit a delat v konvektomatu jezdim na tabory kazde leto a ted od min leta nam daly konvektomat ale nejak nezaucily tak ze se ucime sami a spius skousime vychytavame a rada bych vas teda pozadala o vasi pomoc skousela jsem i rizky ale bylo mi receno ze je mam dat na smazeni a pripalovaly zasilam email
odpovědětJitka13:19 12.6.2007
ZDRAVÍM VÁS,BUDU RÁDA ZA TY POKYNY KE KONVEKTOMATU.DÍKY JITKA
odpovědětLenča6:32 13.6.2007
Dobrý den, mám k Vám prosbu. Jde v konvektomatu smažit obalovaný sýr a jakým způsobenm? Já tvrdím že ano, moje kuchařky že ne, přitom ony s ním pracují déle než já ho znám. Můžete mi poradit? Zítra máme mít smažený sýr a nerada bych aby to dopadlo nějak katastrofálně. Děkuji a přeji hezký den Lenča
odpovědětlenča6:34 13.6.2007
ještě ten fax je 417 861 136. Díky
odpovědětMichal 12:10 21.8.2007
Dobrý den, mohu Vás také požádat o zaslání kuchařky na fax. číslo 272 656 181? S díky a pozdravem, Michal S.
odpovědětIvča8:38 25.9.2007
Prosím o zaslání návodu na teploty a nastavení konvektomatu. Děkuji. Číslo faxu je 466682266.
odpovědětIvča13:28 9.11.2007
Dobrý den, prosím Vás o zaslání návodu na teploty a nastavení konvektomatu. Náš fax - 466682266. Děkuji Iva
odpovědětPablo9:09 2.2.2008
Zdravím Lenču a využívám možnosti nabídky a prosím o návod jak nastavovat teploty v konvektomatu pro pokrmy, díky Pablo
odpovědětkokina10:34 6.2.2008
Zdravím Vás všechny a prosím o zaslání návodu na teploty pro nastavení konvektomatu. Naše číslo : 274 782 661. Děkuji a přeji krásný den.
odpovědětČudla21:43 20.1.2013
Dobrý den, můžete mi poslat tu kuchařku na konvektomaty, resp. návody na teploty a nastavení konvektomatu pro jednotlivé druhy jídel? Děkuji a s pozdravem Rudolf Kasl, cudla@email.cz
odpovědětČudla21:43 20.1.2013
Dobrý den, můžete mi poslat tu kuchařku na konvektomaty, resp. návody na teploty a nastavení konvektomatu pro jednotlivé druhy jídel? Děkuji a s pozdravem Rudolf Kasl, cudla@email.cz
odpovědětdanča12:12 2.4.2013
Zdravím Vás, a prosím o zaslání dokumentů, které nabízíte na email: danacerv@centrum.cz. Děkuji moc.
odpovědětdanča12:14 2.4.2013
Zdravím Vás, a prosím o zaslání dokumentů, které nabízíte na email: danacerv@centrum.cz. Děkuji moc.
odpovědětoxiie13:20 18.4.2015
Dobrý den ,prosila bych o radu ,mám menčí konvektomat Bartscher ,teplota do 200c..nemam k tomu žádné informace jak správně vařit s kombinací párou ,.Třeba zrovna ty řízky ,...Děkuji :-)
odpovědětMarky7:30 20.4.2015
Dobrý den, my máme Rational. Řízky jen na horký vzduch, my na 220st. Dáme olej na plechy a dáme nahřát, pak naskládáme řízky a zvrchu potřeme olejem. Krásně se v tom usmaží. Do strouhanky přidáváme trochu červené papriky, aby nebyly ty řízky tak bílé. Smažíme cca 15min - vepřové, kuřecí kolem 12min. Napište mi mail, pošlu Vám kuchařku, podle které se můžete orientovat.
odpovědětatram9:50 23.4.2015
Prosím o zaslání kuchařky na konvektomat. S díky zdravím
Dobrý den, prosím o kuchařku, jsem 8 měsíců ve školní jídelně a ženský se bojí změn, tak jsem se rozhodla to trošku popohnat :). Nejhorší je nastavit nějakou změnu, když jsou ženské zvyklé na "staré zpusoby". Přeji krásný den a děkuji Chavíková
odpovědětJéňa20:10 9.6.2015
Dobrý den,byla bych moc ráda za zaslání kuchařky na konvektomat.Děkuji Monika
odpovědětMarky6:50 10.6.2015
Dobrý den, pošlete mail, pošlu vám ho. Stáhla jsem ho z netu a je na Retigo. My máme jiný konvektomat, ale pro orientaci stačí i tato kuchařka, je dobrá a přehledná.
odpovědětvalerie19:17 18.6.2017
prosim o zaslani vasi nabidky kucharky ? dekuji
odpovědětLukaS 15:52 17.6.2015
Dobrý den mohu poprosit o vámi nabízeny návod .moc děkuji Barbuš Prosím emailem
odpovědětnoko16:14 31.1.2016
Dobry den,len teraz som si vsimol ,ze odpisujem na starsi prispevok,preto ma este viac prekvapi ak mi kucharku na smazenie v konvektomatu poslete Dakujem livka@livka.sk
odpovědětJana4517:43 10.2.2017
Mohu take poprosit o kucharku na konvektomat na brebulka@seznam.cz?Dekujiii
odpovědětJájaD18:46 19.3.2017
Dobrý den Lenko,prosím můžete mi poslat návod na ucetnizs@seznam.cz Díky J.
odpovědětJelena21:06 8.8.2017
Šlo by to poslat na email? jelinkova.zs.dv@seznam.cz Děkuji
odpovědětLenča23:48 13.11.2006
Nabízím Vám všem...kdo mi písnete fax číslo, pošlu návod na teploty a nastavení konvektomatu pro jednotlivé druhy jídel. Mám hlavní kuchařku, která přemýšlí a konvekťák bychom už nedaly z ruky.Doporučuji: Na smažení v něm čehokoliv Rama Combi spray...a teď dělám reklamu Knorru, dodají ji i s pumpou zdarma! Už 2 roky smažíme vše, co se smažit z masa dá. Ovšem ne uzle a vdolečky, ty jedeme klasikou.Zdraví Lenča
odpovědětjana19:40 27.8.2007
i já jsem s konvektomatem spokojená,ale nemám kuchařku ani návod na vaření tak dělám od oka vypínám a kontroluji.Pracuji v DD 2 roky kuchařky 12 a 15 a nechtějí sním pracovat je starý 6 let.Řízky potírám olejem smíchaným s paprikou a jsou super všichni až na kuchařky to chválí,hlavně to šetří čas a tuky
odpovědět8:39 9.1.2006
Nejlépe Vám poradí firma, která se zabývá dodávkami gastro zařízení . já osobně bych Vám doporučila Retigo - vel.10 /na 10 GND/
odpovědět22:34 9.1.2006
Děkuji moc : - ))
odpovědět14:26 13.1.2006
Já bych zase doporučila velkoobchod Gastro Hofmann - pan Průcha - 777027800 - perfektně poradí a doporučí každému přesně to, co kdo potřebuje.
Děvčata,nebuďte nešťastné z vaření v konvektomatu.Je to šikovná věcička,ušetří vám čas,pracovní sílu,potraviny-suroviny,tak že vlastně ušetříte spoustu kaček.Vím,že nejsou všechny firmy solidní při prodeji zařízení s kompletním servisem,ale ikdyž nemáte ve smlouvě,že bude obsluha zaučená,je to u těchto strojů podmínka při prodeji.Auto si také nenecháte zaslat domů v balíku.Budete li mít zájem,rádi vám pomůžeme s vyřešením problémů u konvektomatů RETIGO,ALBA,RATIONAL a Fagor.Máte li jinou značku,klidně mi napište a já vám zajistím jiného zástupce-dodavatele,nebo serviního technika.To by bylo,aby nebylo.Mějte se krásně,pozdravujte všechny konvektomaty,sporáky,pánvičky,kotlíky a hlavně hlavu vzhůru,svět je krásný.Tak že pište pište a konvektomaty rozchodíme,Golém se také zkrotil.Plíva Vldimír,ELKUS s.r.o Ústí n.Labem www.elkus-gastro.cz, obchod@elkus-gastro.cz Papapa
Dobrý den, můžete mi poradit kde bych sehnal
návod na konvektomat Ongelo PO FC V610S.

Díky za ochotu a Váš čas.
odpovědětmajka15:33 8.6.2006
Zhruba před měsícem a půl jsme byly v podobné situaci návod v Itálii, zkušenosti 00. Díky pomoci jedné kolegyně jsme získaly teplotní receptury a dnes jedeme jako draci. Neděláme knedlíky houskové, protože jsme ještě nepřišly na to jak je krájet (nožem se nám nechce a nestíháme), ale smažíme řízky - klasický trojobal (akorát ve strouhánce je trochu sladké papriky- barva obalu) a nepoužíváme žádnou ramu (je drahá), ale prach obyč olej naředěný horkou vodou v zahradním rozprašovači (2 l na 400 p) plechy nastříkáme, a pak řízky a musím komstatovat, že ani vyhlášené "kuchařky" z jiných řad nepoznaly, že nejsou z fritézy, stejně tak karbanátky - těm dáme 20 proc.páry a kombi 210 a paráda. Filé zelenina to nemá chybu. Přesně jak říkají ostatní nebát se a experimentovat z počátku v malým množství a pak rozjet ve velkým. S kuchařkou, co se nebojí po boku zdar.
odpovědětivča9:38 9.6.2006
Milá Majko,na Vašem příspěvku mě zaujala věta,že neděláte houskové knedlíky.Co dáváte jako přílohu např.ke svíčkové na smetaně atd.?Děkuji za odpověď,zdraví Ivča
odpovědětMAJKA12:12 9.6.2006
KNEDLÍKY SAMOZŘEJMĚ VAŘÍME, ALE KLASIKA - VE VODĚ, KROMĚ BRAMBOROVÝCH - TY Z KONVEKTOMATU NEMAJÍ CHYBU
odpovědětivča9:10 12.6.2006
Promiňte,asi jsem hloupá,ale jak souvisí vaření knedlíků ve vodě nebo v konvektomatu s krájením?Výsledkem je přece vždycky šiška,kterou musím naporcovat.Nebo se pletu?S pozdravem Ivča
odpovědětM.13:09 12.6.2006
Nepletete, ale některé druhy konvektomatu dělají na povrchu knedlíku tužší "kůrku" a struny na kráječi šišku deformují.
Jeden fígl na to je... :-) Nepovím... :-) Nebo mám? :-))) Fak to jde...
odpovědětL20:33 8.11.2006
poraďte prosím
odpovědět21:03 8.11.2006
:-) Jednoduše je postříkejte těsně před vyndáním z konvektomatu ! vlažnou ! vodou ale ne z pistole,co je u konvektomatu,ta má velký tlak.Nejlépe z postřikovače na květiny s tou pumpičkou.Vodou nešetřete,pěkně na povrchu zmokvají a budou jako od maminky a kůrka je pryč... Kdyby něco,zavolejte mi na 475601323,Plíva Jinak kdyby jste potřebovala cokoliv jiného,můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz,kde máme i e-shop s výraznáými cenami. Přeji hezký večer,Plíva, f.ELKUS Ústá n.Labem
odpovědětveronika19:48 9.11.2007
Dobrý večer,Já jsi neumim představit vařit knedlíky jinak než v konvektomatu.25minut pára 150stup. jsou úžasné až se to naučíte tak budete štastné.knedlíky jsou nádherné říkame ji "svatební"
odpovědět9:43 9.6.2006
My máme kráječ na knedlíky-je to super věc! Máte-li zájem,volejte 777027800 . Stál myslím do sto tisíc,ale to už je dávno,teď možná bude levnější.
odpovědětMAJKA12:17 9.6.2006
DÍKY MOC, ALE TO UŽ BY MI ŘEDITEL ZKOLABOVAL CHTÍT PO NĚM PENÍZE NA KRÁJEČ KNEDLÍKŮ ZA 100 000. URČITĚ BY NÁM RADĚJI KOUPIL SADU NOVÝCH NOŽŮ HA HA HA
odpovědětEvča19:35 9.6.2006
Zkuste www.JCH-GASTRO.cz Mají ruční kráječ litinový na 20 plátku za 998 kč.
Kráječe knedlíku už dávno tolik nestojí. Viz www.elkus-gastro.cz Zde můžete shlédnout náš e-shop, nebo zavolejte na 475601323 f.ELKUS, Hezký den,Plíva
odpovědětHana21:19 12.6.2006
Vaříme Knedliky v konvektomatu a nemají chybu. Houskové,derované plechy 20 až22minut. Karbanátky nebudou vysušené,když budete používat RamaProfil rozprašovačem doporučuji.Spozdravem Hana.
odpovědět21:21 12.6.2006
A jak knedle krájíte?
odpověděthh6:22 13.6.2006
Souhlasím s Hanou, děláme rovněž tak, krájíme nožem - žádný problém - plátky jsou pěkné. na kráječ za 100 tisíc také nemáme.
odpovědětJana13:21 13.6.2006
Také krájíme knedlíky nožem,nejsou zmáčknuté jako z kráječe.A za 100 000 kráječ?!!Pokud bych ten obnos mohla v jídelně utratit,tak znám spoustu důležitějších věcí,které by kuchařky využily každý den.
odpovědětHana19:12 13.6.2006
CHtěla bych se omluvit za překlep Rama Profil! Správně Rama Combi Profi. Na dotaz, jak krájíme knedlíky? Na kráječi ,který něco pamatuje,ale je to poklad.Máme sice nový nerezový,bohužel ten starý je lépe vytvarovaný,prostě hlubší,ten knedlík se nepomačká.Máme kuchyn vybavenou podle Evropské unie...........! S pozdravem.Hana
odpovědět23:00 21.6.2006
Prosím paní Majku o radu,chápu 2l.oleje na 400.porci.Kolik horké vody?Budeme smažit filé,na jakou teplotu a čas. Děkuji.
odpovědětHanka23:29 5.9.2006
Prosím poraďte, jsme mateřská škola , máme 160 dětí a 20 dospělých. Uvažujeme o konvektomatu, chtěla bych vědět, zda-li někdo s těmito strávníky máte konvektomat, v jakém objemu a značky. A co potom s varnými kotli a smažící pánví ? Polévka se také připravuje v konvektomatu ?
Konvektomat mohu doporučit ALBU,což je výroba RATIONAL-Německo,nebo RETIGO. V konvektomatech uvaříte,upečete téměř vše,krom základů na omáčku a pod. Ale můžete shlédnout naše stránky www.elkus-gastro.cz, popřípadě i náš e-shop. Provádíme záruční i pozáruční servis.Můžete i zavolat na 475601323.Plíva,f.ELKUS s.r.o. Ústí n.Labem
odpovědět3w21:24 9.11.2006
Doporučil by jste konvektomat spíše boilerový nebo vstřikovací? A stačí kapacita konvektomatu - 20 gastronádob pro jídelnu - 500 obědů? Díky
odpověděthajek21:10 8.11.2006
Poradíte mi někdo nějakou firmu z okolí města Ústí nad Labem a Teplice,která dodává konvektomaty,ale hlavně je i připojí a drží na ně záruku?Popřípadě jaké máte s tou firmou zkušenosti.Nechci nikoho z "garáže",jsi opravdu spolehlivou firmu,jelikož je to dost peněz na to,abych ho koupil a pak by mi tu jen stál a nikdo si s ním nevěděl rady...
:-) Vraťte se o řádek výše... :-) Teď jesm tu o konvektomatech psal.Rád se s Vámi spojím a domluvíme si schůzku.Plíva ELKUS s.r.o.
odpovědětrůža9:09 9.11.2006
paní Majko, jak jste psala že ředíte olej horkou vodou na postříkání řízků - v jakém poměru přibližně? a mohla by jste mi prosím napsat jak a na kolik péci maso ? děkuji moc
Jaký máte konvektomat?Poradím Vám,popř.zašlu kuchařku.Plíva
odpovědětČudla21:17 20.1.2013
Dobrý den, pane Plívo, narazil jsem na tuto diskusi o konvektomatech. My máme v práci electrolux air-o-system. Věděl byste o někom, kdo se těmito zabývá? A poslal byste mi kuchařku? Děkuji a s pozdravem Rudolf Kasl, cudla@email.cz
odpovědětrůža12:16 14.11.2006
pane Plívo, máme konvektomat CPC 201 G - Rational, kdyby jste mi poradil, budu moc ráda.Děkuji
odpovědět-19:23 17.11.2006
Příspěvek byl smazán, protože v rozporu s pravidly diskuse obsahoval reklamní sdělení.
odpovědětJohana11:54 29.1.2007
Poraďte mi prosím,máme od prosince nový konvektomat od firmy Retigo a pomalu nám dochází čistící prostředek.Děvčata mají přímo od firmy retigo čistící prostředek,kterým vystříkají konvektomat.Nechce se mi tam psát a objednávat jen tento 1 čistící prostředek.Radši bych to koupila děvčatům v drogerii,ale potřebovala bych vědět,jaký mám koupit.Díky.
odpovědět12:16 29.1.2007
Stačí klasická Drana
odpovědětRena10:20 16.2.2007
Máte někdo skušenosti se značkou konvek. UNOX XV 703 G. Nabízi mi ho, a někdo říkal že moc nevydrži ,deláme denně 350 porcí. Děkuji
odpovědětKarel Ryba15:02 12.6.2007
Dobrý den
Mám také zájem o tento model konvektomatu. Zašlety mi prosím ohlasy na tento dotaz,nebo vlastní zkušenosti, pokud jste jej zakoupili.
Děkuji a s přáním pěkného dne
Karel Ryba
O jaký konvektomat jde?Typ-výrobce?
odpovědětivča14:30 28.5.2007
Milé kolegyně,používáte konvektomat k rozmrazování?Pokud ano,prosím o radu,při jaké teplotě a režimu rozmrazujete a jak dlouho to trvá?Děkuji,Ivča
odpovědětVerunka16:35 29.5.2007
Správná otázka, tatéž by mne to zajímalo. Děvčata napište Vaše zkušenosti. Děkuji
odpovědětMarťa13:28 30.5.2007
Také bych ráda poradila jak na krájení knedlíků z konvektomatu. U nás je krájíme na elektrickém kráječi na chleba a jde to super.
odpovědětHanka10:44 11.6.2007
V současné době plánujeme zakoupit nový konvektomat. Máme zájem o plynový. Rozhodujeme se mezi dvěmi značkami - Alba Rational /Alba Hořovice/ a Lainox Heart /italská firma, prodává Švarc Brno/. Oba jsou co do výbavy téměř stejné, jen Lainox nemá automatický čistící systém a HACCP paměť a USB port - je asi o 30 tis. levnější.Zatím jsme žádný konvektomat neměli. Máte někdo zkušenosti s těmito konvektomaty? Může někdo z vás porovnat tyto dva typy a bezpečně říci, který je lepší. Je velkým nedostatkem, když konvektomat nemá automatický čistící systém a paměť HACCP? Využíváte na 100 % tyto dvě funkce - nebo je to jen zbytečný nadstandart? Díky moc
odpovědětLukáš12:21 11.6.2007
Automatický čistící systém je dobrý a užitečný, ale ne nezbytný. Kotle také musíte čistit ručně. Paměť na HACCP je IMHO zbytečná, kritické body dokážete sledovat samy i bez konvektomatu.
odpovědětMonika13:49 11.6.2007
Starší typy konvekťáků nemají tyto funkce a jedeme na nich bez problémů. Čistící systém je pravděpodobně užitečný, ale porovnejte si náklady. Kanystr Rivonitu na čištění stojí asi 500,- Kč a stačí asi na 3 měsíce. Jak drahé je samočištění? Tuším tam nějaké tablety atd. ...
odpovědětjaja14:04 11.6.2007
Ne ne tablety, my máme konvektomat, který má samočíštění.Po pečení používáme dranu, protože italské čistítcí prostředky jsou velmi drahé a mají stejné účinky, pro odmaštění používáme prostředek nazývající se Sgrassa a Brilla.Pokud se s těmito prostředky zachází tak jak se má, vydrží poměrně dlouho a konvektormat je stále čistý.
odpovědětsacher21:11 11.6.2007
dobrý den, osobně jsem za český výrobek, jako každý stoj má záruku na x let, ale pak zde seženete lepe nahradní díly jak v zahraničí. Mam 2 provozovny, ZANUSSI - jena šlape super, druhá Zanuska se kazí od začátku, sou plynové - nekupujte!!!!! Mame take Rational elektr. a je super, čistíme DRANOU a je jto super čisté, provozovny běží již á let.
odpovědětKarel15:13 12.6.2007
Prosím o radu, má někdo zkušenosti s konvektomatem UNOX. Cena je lákavá, ale nerad bych se spálil
děkuji a zdravím
Karel Ryba
odpovědětLenča14:59 9.8.2007
Chtěla bych se zeptat, někoho kdo již má zkušenosti z konvektomatem. Dostaneme v říjnu nový konvektomat , jedná se o "Elektrický konvektomat RATIONAL SCC ( 6 x 1/1 kapacita)
, jsme mateřská škola strávníci : 15 dopspěl. a 150 dětí, bude kapacita uvedeného konvektomatu dostačující ? Údajně ano, ale chtěla bych ještě poprosit nějakou ved. (nejlépe z MŠ) jaké má zkušenosti, díky za kontakt.
odpovědětMarie9:59 10.8.2007
Naše kuchařky po vytažení knedlí z konvektomatu
je ihned potřou máslem. Je o ně takový zájem,že
je i prodáváme
odpovědětLenča22:32 10.8.2007
Maruško a mohla byste mi napsat, jak dlouho vařte v konvektomatu houskový a bramborový knedlík ?
odpovědětJana15:50 10.8.2007
Leni mohu vědět za kolik jste pořídili ten konvík jsme taky malé zařízení jen 100 strávníků tak vyzvídám dík
odpovědětLenča22:30 10.8.2007
Konvík by měl stát nějakých 240.000,--Kč, byla bych ráda , kdyby mi někdo na můj dotaz odpověděl, díky moc.
odpovědětirena9:17 19.8.2007
Já mám konvektomat UNOX, vařím kolem 100 porcí a stál 100 000 i s vybavením.Jsem s ním spokojená, můžu poradit prodejce,splátky atd.Také zaškolení kuchařem perfektní a stále jsme v kontaktu.Můj e-mail: ira.danyi@seznam.cz
odpovědětMartin21:31 30.8.2007
Pokud jste malé zařízení, tak konvík za 240 tis. je dost drahý, doporučuji poslední model konvektomatu UNOX na 7xGN 1/1, který stojí necelých 100.000,- + příslušenství za cca 14.000,-
odpovědětJana9:59 31.8.2007
Děkuji Martinovi a Ireně za informaci
odpovědětMartin11:13 3.9.2007
Zásah moderátora: příspěvek odstraněn z důvodu porušení Pravidel diskuse.
odpovědětPavla7:06 28.8.2007
Dobrý den, máme již rok konvektomat a návod chybí. Vařím jen co jsem se sama naučila, ale zajímalo by mě smažení řízků, programování, recepty . ... Konvektomat se jmenuje LAINOX -VEO51P. Moc děkuji.
odpovědětJana10:14 31.8.2007
Vím,že tato kolonka je jen diskusní a měla bych tohle řešit přes bazar nebo inzerci,ale zdá se mě že sem chodí více vedoucích navíc v inzerci jsem nic nenašla,proto prosím nemá někdo na prodej myčku nádobí kapacita kuchyně 100 strávníků.Dík všem
odpovědětMartin11:21 3.9.2007
Zásah moderátora: příspěvek odstraněn z důvodu porušení Pravidel diskuse.
odpovědětVioleta17:38 23.9.2007
Potřebuji nutně poradit, máme teď nový konvektomat, ale ještě nemáme tolik zkušenost¨í, potřebovala bych nutně vědět, : JE MOŽNÉ V KONVEKTOMATU POUZE ROZMRAZIT MASO ???
Díky vřele všem, kteří odpoví. Zdraví Violeta a hezký den.
odpovědětBerenika17:05 20.10.2007
Máme nový konvektomat, ale budeme tedˇ poprvé k konvíku "SMAŽIT KVĚTÁK", potřebovala bych poradit, nemáme ještě tuk RAMA COMBI PROFI, lze jej nouzově něčím nahradit (olej s paprikou ve spreji) ? Na kolik stupňů ho máte nastaven a v jakém časovém horizontu ? Díky za odpověď ?
Květák jsme v konventomatu zkoušeli pouze zkušebně, ale smažili jsme ho jako dříve v pánvi.
Nelíbil se nám z konventomatu.
odpovědětBerenika17:50 23.10.2007
Copak nikdo nemáte konvektomat ?
odpovědětEvča 119:16 23.10.2007
Květák jsme v něm nedělaly, tak nevím a ostatní, když neodpovídají, tak také. :-)
odpovědětlenča12:06 8.11.2007
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu někoho zkušeného.
1. Jak solíte v konvektomatu brambory a rýži, abyto nebylo místy přesolené a místy nedosolené?
2. Myslíte, že by se v konvektomatu dal dělat Šmakoun smažený jako řízek a jakým způsobem a jak ho potom udržovat v teplotě. Díky moc a hezký den
odpovědětIvanka22:58 8.11.2007
Konvektomat máme od září, takže zkušeností také moc nemáme, ale.... Vařené brambory jsou Lenčo z konvektomatu daleko chutnější, než-li z kotle, kde se vařily ve vodě. Aby byly brambory slané, nám bylo doporučeno panem kuchařem, který nás školil , abychom nechaly brambory cca 2 hodiny ve slané vodě. Ale NEOSVĚDČILO SE, brambory nebyly vůbec slané. Doporučujeme syrové brambory nasypat do děrovaných vaniček a PROMNOUT je se solí. Takže bez vody !!!!! Takto brambory vložte do konvektomatu. Byly rovnoměrně slané. Šmakoun obalovaný a smažený řízek se samozřejmě v konvektomatu dá také usmažit cca 6-7 minut a potom regenerovat , uchovávat do výdeje při teplotě 60 stupňů.
odpovědětPavel6:34 14.11.2007
Krásný den,
já Vám ho třeba pošlu, ale nevím na jakou adresu.
odpovědětMarcela10:46 20.11.2007
Dobrý den, učíme se vařit v konvektomatu,prosím o informaci při smažení s Ramou combi profi. Jaká je spotřeba, jak to chutná a popř. kde se objednává a kolik stojí? Moc dík Marcela.
odpovědětHelenka22:53 21.11.2007
Slyšela jsem , že je to dost drahé, ale také bych chtěla vědět, kolik stojí. Děkuji za odpověď.
A dodavavtel ?
odpovědětLudmila11:56 22.11.2007
zÁLEŽÍ NA VELIKOSTI KONVENTOMATU A DODAVALETI.
VELIKOST SE URČUJE PODLE POČTU VAŘENÝCH PORCÍ.
VAŘÍME DO 300 OBĚDŮ A KONVENTOMAT PŘIŠEL NA 400 TIS. KČ.
odpovědětAlena II13:19 22.11.2007
S Ramou profi máme dobré zkušenosti. Dodává se v balení 3,70 l a stojí kolem 107,- Kč. Nám ji dodává firma Pegas. Používáme ji při pečení nebo smažení v konvaktomatu. Nastříká se jí dno gastronádoby a surovina se jí přetře nebo postříká i z vrchu.
Připravujeme tak třeba karbanátky. Nejsou vůbec nacucané tukem a i když je dražší, ušetříte na tuku, který byste použili při smažení na pánvi nebo fritéze.
odpovědětEvaa6:28 22.11.2007
Prosím o radu jak děláte v konvektomatu neobalované file, jestli se musí předem rozmrazovat. Nám při prvním pokusu pustilo hrozně vody a chutnalo jako dušené a ne přírodní
odpovědětSilvie13:47 24.11.2007
Prosím o radu zkušené vedoucí.
Máme 2 konvektomaty zn. Retigo, každý pro 20 gastronádob.
Pracovnice při čištění používají přípravek RIVONIT.
Nedáme na něj dopustit, ve vnitřní části se nechá působit a krásně se vyčistí.
Nelíbí se mi ale skleněná přední strana a boční nerezové plochy vně konvektomatu. Jsou na něm mapy a vypadá jako nemytý. Čím čistíte, aby stroj vypadal jako nový? Konvektomaty máme asi 5 let.
Může se vůbec používat tak abrasívní prostředek i na vnější část stroje?
Předem děkuji za odpověď.
odpovědětmírek11:57 6.2.2008
zkuste olejíček na anticoro od stejné firmy co berete rivonit.Jinak můžu z vlastní zkušenosti doporučit místo rivonitu o hodně levnější výrobek Millit prodává nowaco a 5 l vyjde na 300kč.A výsledek je totožný s rivonitem.Zdravim
odpověděttara12:12 10.6.2015
Bílé mapy mohou také být způsobeny vodním kamenem. Pokud pravidelně neodkameňujete, zkuste zavolat servis, ať Vám odkamení zásobník na páru.
odpovědětJitkaved.12:47 10.9.2015
Dobrý den, omlouvám se, že se motám do diskuse kolem konvektomatů-můj nedosažitelný sen, ale nevím, kam vložit moji nabídku. Máme v kuchyni dietní kotlíky (tři kotlíky na jednom stojanu), sice staré nejméně 20 let, ale nerez a nepoužívané, jen se v nich párkrát ohřívala čistá voda. Chtěly bychom se jich zbavit, na naši kuchyň jsou zbytečně velké, proto je nabízím k prodeji za nějakou zůstatkovou cenu. Jitka, Východní Čechy
odpovědětDeni20:00 22.9.2015
Dobrý den chtěla bych poprosit někoho zkušeného o návod jak používat správně konvektomat. Potřebovala bych i teploty při jakych péct maso. Předem moc děkuji.
odpovědětmaty20011:30 31.3.2016
Teď máme taky nový a zaškolení bylo hned,na smažené - je potřeba smaltované plechy a tukový rozprašovač.
odpovědětmaty20013:01 31.3.2016
Deni,poslala jsem vám kuchařku.
odpovědětkarol15:07 14.4.2016
Mohla bych taky poprosit o zminovanou kucharku..moc by nam pomohla...diky K.
odpovědětmaty2007:56 15.4.2016
Posláno.
odpovědětPepina16:38 28.11.2016
Dobrý den ,mohla bych též požádat o zaslání kuchařky.....pěkně prosím smutně koukám
odpovědětJAREK15:32 19.2.2017
DOBRÝ DEN. MOHU POŽÁDAT O LASKAVOST - O ZASLÁNÍ KUCHAŘKY KE KONVEKTOMATU.ĎĚKUJI
odpovědětsabatiny7613:21 25.9.2015
Dobrý den, poradíte mi někdo, jak nejlépe nastavit konvektomat ( můžete přihodit i nějaký osvědčený receptík) na rybu Mahi-Mahi aby nebyla vysušená? Mockrát děkuji.
odpovědětIrena. M17:59 28.9.2015
Jak a na kolik stupňů smažíte květák? Děkuji.
odpovědětMarky14:23 29.9.2015
horký vzduch to je jasný, 220 st. a 10-15min.
odpovědětVěrunka19:26 20.4.2016
Dobrý den,prosím o pomoc kdo nejlepe z Ústí nad Labem nebo okolí má v kuchyni konvektomat značky Unox.Potřebujem poradit a zaškolit ohledně vaření v konvektomatu.Děkuji
odpovědětPaja111:38 22.4.2016
Dobrý den, my máme konvektomat značky UNOX, ale jsme z Moravy, pokud chcete opravdu dobře poradit pani kuchařkám, tak přizvěte kuchaře z firmy Unox. U nás byl pan kuchař, který opravdu rozumí konvektomatům né jen po technické stránce, ale hlavně nám předvedl vše v praxi na různých pokrmech. Nám poradil opravdu dobře. Podívejte se na www.unox.com
odpovědětPaja111:38 22.4.2016
Dobrý den, my máme konvektomat značky UNOX, ale jsme z Moravy, pokud chcete opravdu dobře poradit pani kuchařkám, tak přizvěte kuchaře z firmy Unox. U nás byl pan kuchař, který opravdu rozumí konvektomatům né jen po technické stránce, ale hlavně nám předvedl vše v praxi na různých pokrmech. Nám poradil opravdu dobře. Podívejte se na www.unox.com
odpovědětHanakl7:19 18.1.2017
Dobrý den, mně se tedy nejvíce osvědčil bazar s gastro zařízením, na stránce http://www.gastrocentrum-pisek.cz/kp/bazar/ všem opravdu doporučuji. Skvělý výběr i cena.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi