Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Elektronické kurzy

Všeobecné obchodní podmínky Návod k objednání elektronického kurzu
Návod ke studiu v elektronickém kurzu Návod ke složení testu

Demokurz

Je určen k tomu, aby si zájemce mohl zdarma a nezávazně vyzkoušet, jak elektronické kurzy portálu Jídelny.cz fungují. Účastník posoudí, zda mu vyhovuje styl elektronického učení. Ověří si, že jeho počítačové dovednosti postačují k absolvování kurzu, a zjistí, jestli jeho počítač se softwarem a připojením na internet dokáže kurz realizovat. Na základě těchto informací se může rozhodnout, zda si objedná ostrý elektronický kurz.

Hygienické minimum ve stravovacích službách

Kurz je zaměřen na získání znalostí, které jsou nutné pro osoby pracující ve stravovacích provozech. Popisuje povinnosti, které tito pracovníci mají, a znalosti, které k tomu musí mít. Podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Významná část školení je věnována tomu, jak se bránit onemocnění z potravin. Kurz seznamuje s příčinami vzniku zdravotních nebezpečí, s primární a sekundární kontaminací, s fyzikálními, chemickými a biologickými nebezpečími a se zásadami, jak těmto nebezpečím předcházet. V případě úspěšného absolvování kurzu získá účastník osvědčení, prokazující, že rozsah jeho znalostí odpovídá požadavkům vyhlášky č. 490/2000.

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Délka videa: 90 min.
Cena elektronického kurzu: 290 Kč
Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi