Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Elektronické kurzy

Všeobecné obchodní podmínky Návod k objednání elektronického kurzu
Návod ke studiu v elektronickém kurzu Návod ke složení testu

Demokurz

Je určen k tomu, aby si zájemce mohl zdarma a nezávazně vyzkoušet, jak elektronické kurzy portálu Jídelny.cz fungují. Účastník posoudí, zda mu vyhovuje styl elektronického učení. Ověří si, že jeho počítačové dovednosti postačují k absolvování kurzu, a zjistí, jestli jeho počítač se softwarem a připojením na internet dokáže kurz realizovat. Na základě těchto informací se může rozhodnout, zda si objedná ostrý elektronický kurz.

HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Délka videa: 163 min
Cena elektronického kurzu: 450 Kč
Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi