Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Články v kategorii Akce

Kategorie článků:


Užitečná školení pro vás na konci prázdnin

27.6.201620560Redakce Jídelny.cz
Na konci prázdnin a v září plánujeme uskutečnit řadu školení, která budou pro vás a zejména pro vaše nově nastupující kolegyně velmi užitečná. Seznamte se s těmito akcemi a myslete na přihlášky již nyní.

Celodenní a dietní stravování dětí a seniorů - pozvánka na odborný kurz

20.6.201643170Redakce Jídelny.cz
Zveme vás na cyklus odborných kurzů, na kterých se naučíte, jak vybírat potraviny a pokrmy v provozech pro přípravu celodenní a dietní stravy, a jak sestavovat jídelníčky s ohledem na zdravotní stav strávníků.

Známe finalisty soutěže o Nejlepší školní oběd 2016

17.6.201632840Anna Packová
Proběhlo úvodní, korespondenční kolo letošní soutěže o Nejlepší školní oběd a komise hodnotitelů vyhlásila výsledky. Do finále postupuje desítka nejlepších. Seznamte se s ní. Které jídelny uspěly?

Jaká byla konference Školní stravování 2016

6.6.201615190Pavel Ludvík
V Pardubicích se v květnu konala celostátní konference školních jídelen. Přinesla více než 30 vystoupení různého zaměření i obsahu. Přinášíme přehled přednášek a jejich stručnou charakteristiku.

Seminář Chuť života, zdravé regionální potraviny ve školách

30.5.201611660Anna Packová
V Praze se konal seminář, zaměřený na školní stravování a používání regionálních potravin. Seznamte se s některými zajímavými příspěvky, které na něm zazněly.

Exotika v českých školních jídelnách

16.5.201612861Marie Kučerová
Na jaře 2016 byl ve školním stravování široce prezentován projekt, který seznamoval s thajskými pokrmy. Na úvodní setkání jídelen v Praze navazovaly dny thajské kuchyně v různých jídelnách. Jak se tyto akce podařily?

Pětkrát z Krajských konferencí

2.5.201619632Pavel Ludvík
Na jarních Krajských konferencích padlo množství dotazů, některé opakovaně. Diskutovalo se například o čočce s vejcem, o dochucovacích prostředcích, o tom, zda se mohou vařit masové polévky a kdy. Odpovědi na tyto a další nejasnosti jsou námětem dnešního článku.

HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů

13.4.201628366Redakce Jídelny.cz
Asociace společného stravování pro vás na květen 2016 připravila cyklus seminářů na téma HACCP. Seznamte se s podrobnostmi.

Začaly jarní Krajské konference

11.4.2016201515Jiří Plzák
Na začátku dubna 2016 proběhly první jarní Krajské konference. Co tato setkání přinesla v Liberci, Ústí nad Labem a v Hradci Králové? Přečtěte si poznatky členů organizačního týmu.

Týden zdravé výživy v ŠJ Dubné

28.3.201622085Jiřina Jonášová
Týden zdravé výživy v jihočeském Dubném, v němž strávníkům představovali nová a zdravá jídla, vyvrcholil pozváním známého šéfkuchaře a přípravou kapřích biftečků. Jaké byly zkušenosti s tímto pokrmem, ale i s celou akcí?
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi