Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Články v kategorii Akce

Kategorie článků:


Pětkrát z Krajských konferencí

2.5.201620682Pavel Ludvík
Na jarních Krajských konferencích padlo množství dotazů, některé opakovaně. Diskutovalo se například o čočce s vejcem, o dochucovacích prostředcích, o tom, zda se mohou vařit masové polévky a kdy. Odpovědi na tyto a další nejasnosti jsou námětem dnešního článku.

HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů

13.4.201629696Redakce Jídelny.cz
Asociace společného stravování pro vás na květen 2016 připravila cyklus seminářů na téma HACCP. Seznamte se s podrobnostmi.

Začaly jarní Krajské konference

11.4.2016212715Jiří Plzák
Na začátku dubna 2016 proběhly první jarní Krajské konference. Co tato setkání přinesla v Liberci, Ústí nad Labem a v Hradci Králové? Přečtěte si poznatky členů organizačního týmu.

Týden zdravé výživy v ŠJ Dubné

28.3.201623225Jiřina Jonášová
Týden zdravé výživy v jihočeském Dubném, v němž strávníkům představovali nová a zdravá jídla, vyvrcholil pozváním známého šéfkuchaře a přípravou kapřích biftečků. Jaké byly zkušenosti s tímto pokrmem, ale i s celou akcí?

Spotřební koš a nutriční doporučení - pozvánka na jarní Krajské konference

11.3.201694563Redakce Jídelny.cz
Obsahem jarních Krajských konferencí bude nutriční doporučení, zkušenosti s jeho praktickým uplatňováním ve školních jídelnách, novinky ve spotřebním koši a tipy na úspěšné bezmasé obědy. Je dostupný nový termín v Praze!

Jaký byl veletrh Salima 2016

29.2.201613760Alena Stará
V dvouletém cyklu probíhá na brněnském výstavišti potravinářský veletrh Salima. Jaký byl jeho letošní ročník a co zajímavého nabízel školním jídelnám?

Program konference Školní stravování 2016

15.2.201622320Redakce Jídelny.cz
V květnu proběhne v Pardubicích tradiční konference školních jídelen. Seznamte se s jejím programem a podmínkami účasti.

Další školení hygienického minima v Brně

15.2.201616572Redakce Jídelny.cz
Pro velký zájem byl ke školení Nové trendy v moderním vaření v Brně přidán kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Máte zájem si zopakovat hygienické minimum? Seznamte s možnostmi, jak na to.

Soutěž o Nejlepší školní oběd 2016 zahajuje

10.2.201626381Anna Packová
Soutěž o Nejlepší školní oběd je opět tady, na stránkách SPV a na našem portálu jsou zveřejněna její pravidla a školní jídelny se už mohou začít přihlašovat. Seznamte se podmínkami letošního ročníku. Zúčastníte se letos také?

Nové trendy v moderním vaření začaly ve Zlíně

4.2.2016266617Pavel Ludvík
Na začátku února proběhla první školení cyklu Nové trendy v moderním vaření. Naše redakce se zúčastnila zahajovací akce ve Zlíně. Co školení přineslo, na co se v ostatních městech mohou těšit?
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi