Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Archiv článků, strana 166

Kategorie článků:


Gastro Hradec Králové 2003

21.5.200331030Marie Ludvíková
Na jaře se již po mnoho let koná v Hradci Králové Gastro Hradec - jedna z největších přehlídek a kuchařských soutěží v České republice. A nejinak tomu bylo letos. Gastro Hradec se za poslední léta stalo již pojmem.

Smyslové zkoušky

11.5.200319060Marie Ludvíková
Může v kuchyni pracovat kuchařka, která špatně vidí, nemá v pořádku čich nebo neumí chutnat? Jak se vůbec hodnotí kvalita lidských smyslů? Po těchto informacích jsme pátrali na SPŠ v Bzenci, která smyslové zkoušky pořádá.

Vzdělávání pracovníků ve školním stravování

5.5.200318470Zdeňka Macháčková
Vzdělávání pracovníků bylo u nás dlouho na okraji zájmu. Ve všech oborech však čím dál víc sílí nutnost systematického zvyšování kvalifikace. Nejinak tomu je ve stravování

Technika na mytí nádobí

30.4.200336440Foodservice
Jaké možnosti máme, když se rozhodujeme o koupi nové myčky? Přečtěte si přehled novinek o mycí technice od renomovaných společností, které působí na našem trhu.

Akce v květnu 2003

25.4.200319500Marie Ludvíková
Článek přináší přehled nejzajímavějších gastronomických akcí v květnu 2003.

Konvenience mýtů zbavená

20.4.200328650Foodservice
Konvenience - toto slovo k nám proniklo až nedávno. Má své zastánce i své odpůrce.

Kuchař nebo inženýr?

16.4.200326300Foodservice
Nová zařízení do kuchyní jsou stále složitější. Ve stále větší míře se prosazuje elektronické ovládání. Jeho smyslem je usnadňovat práci. Pravdou však bývá velmi často pravý opak.

Rozmanitost i úspornost- Moderní příloha

10.4.200322550Foodservice
Příloha byla i je vizitkou kuchaře, na ní se pozná kreativita i profesní zručnost. V sousedním Rakousku konkurenční restaurace doslova soutěží o to, kdo nabídne hostům více a zajímavějších příloh. A jak je to u nás?

Jak si vybírat spolupracovníky

6.4.200317030Jiří Černý
Práce v jídelně obnáší i nutnost neustále doplňovat kádr spolupracovníků. Podívejme se na zásady, podle nichž organizujeme přijímací řízení.

Co je školní stravování

30.3.200399270Ing. Ludmila Věříšová
Článek popisuje principy školního stravování a přináší soupis základní ch předpisů, jimž se školní stravování řídí.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi