Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Djuvech se sumečkem a basmati rýží

Djuvech se sumečkem a basmati rýží
Počet osob:  
Hmotnost 1 porce g/ml: 0 / z toho hmotnost masa g/ml: 0
Potravina (hmotnost v g) I. kategorieII. kategorie III. kategorie
HrubáČistá HrubáČistáHrubá Čistá
Filety ze sumečka afrického70070080080010001000
Cibule 140130160148200185
Olej rostlinný70708080100100
Paprika lahůdková sladká Podravka141416162020
Djuvech Podravka560560640640800800
Česnek7686108
Sůl Lagris77881010
Pepř černý mletý Podravka0,70,70,80,811
Rýže basmati Lagris490490560560700700

Popis:

Technologický postup:

Filety nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli zaprášíme lahůdkovou paprikou, přidáme maso a orestujeme. Opečené maso podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme. Po chvíli přidáme djuvech, prolisovaný česnek, sůl a pepř a ještě chvíli podusíme. Rýži dobře propláchneme zalijeme 0,9 litrů vody, osolíme a a vaříme v konvektomatu 25 - 30 minut v páře.
Djuvech se sumečkem podáváme s rýží basmati.

Poznámka:

Alergeny: 4
 

Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi