Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Francouzské brambory

Francouzské brambory
Počet osob:  
Hmotnost 1 porce g/ml: 0 / z toho hmotnost masa g/ml: 0
Potravina (hmotnost v g) I. kategorieII. kategorie III. kategorie
HrubáČistá HrubáČistáHrubá Čistá
Brambory 245024502800280035003500
Cibule 126126144144180180
Olej rostlinný 9191104104130130
Kmín 0,70,70,80,811
Sůl 212124243030
Vepřová plec uzená s.k. 630630720720900900
Vejce (ks)2,82,83,23,244
Mléko 105105120120150150
Hrášek zelený mražený 140140160160200200

Popis:

Technologický postup:

Brambory uvaříme ve slupce. Uvařené a oloupané brambory nakrájíme, přidáme nakrájené uzené maso, jemně nakrájenou cibuli osmaženou na tuku, sůl, kmín, hrášek, vše promícháme a v troubě zapečeme. Zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem a dopečeme.

Poznámka:

Alergeny: 03 Vejce, 07 Mléko
 

Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi