Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Paella se sumečkem

Paella se sumečkem
Počet osob:  
Hmotnost 1 porce g/ml: 0 / z toho hmotnost masa g/ml: 0
Potravina (hmotnost v g) I. kategorieII. kategorie III. kategorie
HrubáČistá HrubáČistáHrubá Čistá
Rýže dlouhozrnná Lagris490490560560700700
Sůl Lagris77881010
Cibule10595120108150135
Žampiony sterilované Podravka105105120120150150
Filety ze sumečka afrického70070080080010001000
Kořenící směs Na ryby Podravka Natura 141416162020
Česnek141116122015
Kukuřice sterilovaná70708080100100
Fazole červené sterilované Podravka140140160160200200
Zelené fazolky (mražené)140140160160200200
Hrášek sterilovaný70708080100100
Červená paprika210196240224300280
Pepř černý mletý Podravka0,70,70,80,811
Přísada do jídel Podravka Natura3,53,54455

Popis:

Technologický postup:

Propláchnutou rýži vložíme do vroucí osolené vodou. Vaříme na mírném ohni 15 - 20 minut. Očištěnou cibuli nakrájíme na půlkolečka a krátce orestujeme spolu se žampiony na rozehřátém oleji. Filety ze sumečka nakrájíme na kostky, ochutíme kořenící směsí na ryby, přidáme prolisovaný česnek a společně dusíme. Hotovou scezenou rýži a smícháme s masovou směsí. Přidáme okapanou kukuřici, fazole, hrášek a na kostky nakrájenou červenou papriku. Vše promícháme a krátce prohřejeme, podle potřeby dochutíme Podravka přísadou Natura.
Při podávání zdobíme paellu sekanou čerstvou bylinkou (např. kopr, šalvěj).

Poznámka:

Alergeny: 4,9
 

Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi