Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování
Ďábelské krůtí kousky

Ďábelské krůtí kousky

Tento recept a dalších 2860 receptur je součástí modulu Receptury a normování v programu Sklad.
Počet porcí: 10
Hmotnost 1 porce g/ml: 120
z toho hmotnost masa g/ml: 66
Potravina (hmotnost v g)
I. kategorie
II. kategorie
III. kategorie
Hrubá
Čistá
Hrubá
Čistá
Hrubá
Čistá
Margarín
140
140
160
160
200
200
Krůtí maso
700
700
800
800
1000
1000
Petržel nať
14
14
16
16
20
20
Cibule
140
140
160
160
200
200
Kari
1,4
1,4
1,6
1,6
2
2
Paprika pálivá
1,4
1,4
1,6
1,6
2
2
Vejce (ks)
2,1
2,1
2,4
2,4
3
3
Sůl
14
14
16
16
20
20
Strouhanka
35
35
40
40
50
50

Popis:

Technologický postup:

Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme petrželkou, pažitkou a cibulí. Přidáme kari,chilli, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a prudce osmažíme na oleji.

Poznámka:

Přílohy: chléb, brambory, zeleninový salát
Alergeny: 01 Obiloviny obsahující lepek, 07 Mléko, 03 Vejce


Alergeny uvedené u receptu se mohou lišit v závislosti na použitých surovinách. Čísla alergenů jsou uvedena podle přílohy II nařízení EU 1169/2011.