Přeskočit na obsah

Pozvánka na odborný kurz ústavního stravování

Srdečně vás zveme na odborný kurz pro ústavní stravování, který pořádá společnost Jídelny.cz. Kurz je zaměřen na HACCP. Máte kritické body nastaveny efektivně, je celý systém aktuální?

Autor: Redakce Jídelny.cz

Odborný kurz vám poskytne informace k tomu, zda máte efektivně nastaveny kritické body, zda celý systém je aktuální a není zbytečně byrokratický. Je určen především těm, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní (vedoucí pracovník, členové týmu HACCP a další).

Kurzy jsou zařazeny do kreditního systému České asociace sester KK/1334/2017

Počet kreditů za účast: 4 (podmínkou je účast na celé akci)

Program

08:30 – 09:00Prezence
09:00 – 09:10Zahájení kurzu –Jídelny.cz
09:10 – 10:40Přednáška
10:40 – 10:50Informačně propagační blok
10:50 – 11:00Přestávka na kávu
11:00 – 12:30Přednáška
12:30 – 12:40Informačně propagační blok
12:40 – 13:10Přestávka – občerstvení s informací hostitelů
13:10 – 14:10Přednáška

HACCP aneb ověřte si, zda máte systém kritických bodů zaveden správně, zda je aktuální a není zbytečně byrokratický

  • Systém HACCP musí být pomocník a ne přítěž!
  • Víte, co je se v souvislosti se systémem HACCP nutné a co není?
  • Máte efektivně nastaveny kritické body?
  • Umíte ve svém provozu správně určit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
  • Jaké jsou nejčastější chyby při udržování systému HACCP?
  • Jak v systému zohlednit problematiku diet či potravinových alergenů.

Zaměříme se na:

  • základní principy systému HACCP (praktické využití)
  • postupy zavádění systému HACCP
  • nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence)
  • možnosti zjednodušení systému
  • ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou)
  • zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy)

Cílem kurzu je prohloubit znalosti problematiky systému HACCP ve stravovacích provozech, vyjasnit si, co se musí a nemusí.

Účastníci získají praktický písemný návod, jak provést ověření, aktualizaci a zjednodušení systému HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Přednášející

Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – odborný poradce bezpečnosti potravin

Působí v poradenské společnosti, kde se zabývá legislativou, problematikou značení potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Oblasti zdravotní nezávadnosti potravin se věnuje i v rámci přednáškové a lektorské činnosti. Své odborné znalosti zúročuje také při psaní odborných článků a další publikační činnosti.

Vstupné

Vstupné na odborný kurz: 650 Kč

Počet účastníků je omezen, proto si, prosím, rezervujte včas svou účast.

Kde a kdy se s námi můžete setkat 

DatumMěstoAdresa konáníMapa
05.09.2017Ústí nad LabemClarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517mapa
06.09.2017Hradec KrálovéKulturní středisko Médium, Jana Masaryka 605mapa
07.09.2017OstravaDům kultury Akord Ostrava-Zábřeh, s.r.o. , náměstí SNP 2012/1mapa
12.09.2017Olomouc ZRUŠENOBEA centrum Olomouc , tř. Kosmonautů 1288/1mapa
13.09.2017Zlín, PřílukyStřední zdravotnická škola, Broučkova 372mapa
14.09.2017Brno-VinohradyZákladní škola Brno, Čejkovická 10mapa
19.09.2017Praha 10 – StrašniceHotel Fortuna City, Bečvářova 2081/14   NOVÉmapa
20.09.2017České Budějovice ZRUŠENOStřední škola polytechnická, Nerudova 59mapa
21.09.2017Plzeň ZRUŠENOGreen Gondola hotel, Pallova 12mapa

Podrobnosti rezervace

  • Na kurz je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz
  • Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání kurzu převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, kdy variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním elektronické přihlášky. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad.
  • Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě (PDF) na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Potvrzení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  • Ve výjimečných případech lze uhradit vstupné hotově u prezence. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč.
  • Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením kurzu. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  • Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  • V případě dotazů jsme Vám k dispozici na telefonním čísle 731 331 095 od 8:00 do 11:30 hod nebo na info@jidelny.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Elektronické kurzy

  • Nevyhovuje vám termín školení?
  • Nevyhovuje vám cena školení?
  • Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí Ekurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Nabídka Ekurzů

Hygienické minimum ve stravovacích službách:         290 Kč

HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů: 450 Kč

Přihlásit se můžete elektronicky. Přihlášku najdete i v menu portálu v sekci Objednejte si.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se