Přeskočit na obsah

Zveme vás na školení pro kuchařky a kuchaře Nové trendy 2018

Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2018, které vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů. Jeho součástí je i kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2018, který vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.


 Program

07:15 – 07:30

Prezence účastníků

07:30 – 09:00

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

08:50 – 09:20

Prezence na Nové trendy v moderním vaření

09:20 – 13:30

Praktické ukázky nových jídel a receptů

 Změna programu vyhrazena

 POZOR výjimka pro termín 6.2.2018: školení Hygienické minimum začíná od 7:15 hod. Prezence je od 7:00 hod.

 Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Poznejte nové trendy v moderním vaření

Máme pro Vás připravené 2 menu pro školní jídelny, můžete se například těšit na špenátový krém, jelení plec pečenou s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem nebo na hovězí pečeni á la Esterházy s rýží. A jako sladkou tečku na závěr máme připravené jáhlové noky s ochucenou zakysanou smetanou, mangovým salátem s trhanou mátou a včelím medem.

  • Praktické ukázky nových jídel a receptů
  • Spousta dobrých rad a tipů pro každý den
  • Degustace jídel
  • Pro každého účastníka sešit plný receptů z degustačního menu

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve.

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře                                560 Kč
Nové trendy v moderním vaření650 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření900 Kč

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech.

Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Podrobnosti rezervace

1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.

Školení Hygienické minimum proběhne:

Datum

Město

Adresa konání

06.02.2018Praha 3 AZ personalistika, učebna č. 516, Olšanská 2643/1a
07.02.2018BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10
08.02.2018BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10
13.02.2018Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1
14.02.2018Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1
20.02.2018Otrokovice*SPŠ, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266
21.02.2018Hradec KrálovéZŠ, školní jídelna, Štefánikova 566
22.02.2018Plzeň SkvrňanyAkademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 1
27.02.2018Liberec VI-Rochlice*ZŠ, učebna, Dobiášova 851/5
28.02.2018JihlavaŠkolní jídelna, Na Stoupách 3
01.03.2018JihlavaŠkolní jídelna, Na Stoupách 3
02.03.2018Rýmařov*  ZRUŠENOZŠ, učebna, ulice 1. máje 727/30
06.03.2018PříbramZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328
07.03.2018Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5
08.03.2018OlomoucŠkolní jídelna Olomouc – Hejčín, Tomkova 45
13.03.2018OstravaZŠ Ostrava – Dubina, učebna, Fr. Formana 45
14.03.2018Pardubice*Gymnázium, učebna, Mozartova 449
15.03.2018České BudějoviceDomov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4

*nové prostory

Dodatečná školení
V Brně ve dnech 7. – 8. února 2018 a v Otrokovicích dne 20. února 2018 se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.

Školení Nové trendy v moderním vaření proběhne:

Datum

Město

Adresa konání

Mapa

06.02.2018Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
07.02.2018BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
08.02.2018BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
13.02.2018Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
14.02.2018Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
20.02.2018Otrokovice*Střední průmyslová šklola, tř. Tomáše Bati 1266mapa
21.02.2018Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
22.02.2018Plzeň SkvrňanyAkademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1mapa
27.02.2018Liberec VI-Rochlice*Základní škola, Dobiášova 851/5mapa
28.02.2018JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
01.03.2018JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
02.03.2018Rýmařov* ZRUŠENOZákladní škola, ul. 1. Máje 727/30mapa
06.03.2018PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
07.03.2018Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa
08.03.2018OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
13.03.2018OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
14.03.2018Pardubice*Gymnázium, Mozartova 449mapa
15.03.2018České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa

 *nové prostory

Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!


Elektronický kurz  HYGIENICKÉ MINIMUM ve stravovacích službách

  • Nevyhovují vám termíny či dopravní vzdálenost školení?
  • Chcete být pány svého času?
  • Nebojíte se využívat moderní technologie?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronický kurz hygienického minima.

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.

Obsah elektronického kurzu

  • Zásady správné bezpečné manipulace s potravinami, aby nedošlo k onemocnění strávníků.
  • Co je to správná praxe a jak předcházet onemocněním z potravin.
  • Čeho se vyvarovat při sanitaci.
  • Zopakování a ověření znalostí nutných k přípravě bezpečných pokrmů.
  • Podstatné hygienické znalosti a dovednosti pracovníků manipulujících s potravinami a jejich uplatňování v praxi.

Cena kurzu:290 Kč včetně DPH.                                       Více na www.jidelny.czv sekciObjednejte si.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se