Přehled akcí aktualizován ke dni 27.09.2003
Zavádění HACCP v provozech společného stravování
4.-5.9.2003, Praha, VŠCHT. Odborný seminář. Tel. 224 353 002
Novinky v potravinářské legislativě
9.9.2003, Praha, VŠCHT. Odborný seminář. Tel. 224 353 024
Potravinářský a nápojový salón
12.-14.9.2003, Louny, výstaviště. Prodejní a kontraktační výstava potravin a nápojů.
www.expoinfo.cz, www.veletrhyavystavy.cz
Bezpečnost potravin
13.9.2003, Praha, VŠCHT. Odborný seminář. Tel. 224 353218
Vitamíny 2003
15.-17.9.2003, Pardubice, univerzita.
Výživa v primární prevenci
16.-18.9.2003, Teplice. Odborná konference. Tel. 267 311 280
Vyřezávání melounů
18.9.2003, ISŠ a VOŠ Č. Budějovice. Odborný seminář. Tel. 388 319 346
Udržování systému HACCP
24.9.2003, Praha. Odborný seminář. Tel. 583 283 459
Nové trendy ve výživě
25.9.2003. Pedagogické centrum Příbram. Odborný seminář.
Extrémní výživové návyky a poruchy příjmu potravy
2.10.2003. Pedagogické centrum Kutná Hora. 9-13 hod. Odborný seminář.
Extrémní výživové návyky a poruchy příjmu potravy
2.10.2003. Pedagogické centrum Kolín. 14-17 hod. Odborný seminář.
Gastro Pardubice
9.-10.10.2003, Pardubice. Prodejní a kontraktační výstava v oblasti potravin a nápojů. http://www.pvv-ideon.cz/info.htm?u=gastro
Novinky ve výživě, netradiční potraviny
9.10.2003. Nový Bor, pí. Barkmannová. Odborný seminář, včetně ochutnávky.
Dietní výživa 2003
14.-15.10.2003, Pardubice, hotel Labe. Odborná konference. Tel. 267 311 280
Mýty a pověry ve výživě
16.10. 2003. 9,00-13,00 hod. Pedagogické centrum Hradec Králové. Odborný seminář.
Novinky ve výživě, netradiční potraviny
23.10. 2003. 12-16 hod. Pedagogické centrum Semily. Odborný seminář.
Horeca 2003
29.10.-31.10.2003, Praha, Veletržní palác. Veletrh hotelnictví a gastronomie, odborná konference. www.akc.cz, www.expoinfo.cz
Mýty a pověry ve výživě
30.10. 2003. 13-17 hod. Pedagogické centrum Karlovy Vary. Odborný seminář.
Madi
4.-6.11.2003, Praha, PVA Letňany. Mezinárodní veletrh cestovního ruchu a hotelnictví. www.expoinfo.cz
Gastro České Budějovice
7.-9.11.2003, České Budějovice, výstaviště a Dům kultury Metropol. Mezinárodní gastronomický festival, výstavy a prezentace. www.gastrofestival.cz
Jihočeský kuchař
7.-9.11.2003, České Budějovice, výstaviště a Dům kultury Metropol. Tel. 388 319 346
Výživa a potraviny
11.-13.11.2003, Pardubice, hotel Labe. Odborná konference. Tel. 267 311 280
Udržování systému HACCP
12.11.2003, Brno. Odborný seminář. Tel. 583 283 459
Gastrofestival
13.-15.11.2003, Ostrava, výstaviště Černá louka. Výstava restauračních a potravinářských zařízení, gastronomická soutěž učňů. www.expoinfo.cz, www.cerna-louka.cz, www.souss.cz
Závodní stravování 2003
2.-3.12.2003, Pardubice, hotel Labe. Odborná konference. Tel. 267 311 280
Diskuze