Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Diskuse k článku Salmonelóza – rizika a prevence nákazy

Salmonela

odpovědět
2.11.201710:03Pekařka
Zdravím všechny (teď už bývalé) kolegyně! Článek mě dost zarazil. Jsem už v důchodu, naštěstí se mně a mému kolektivu za celých 42 let, co jsem pracovala ve ŠJ, vyhnula taková nebo podobná nepříjemnost. Rozhodně je třeba mít oči stále otevřené a být ve střehu, dodržovat všechny zásady hygieny provozu i osobní hygieny. Pak to člověk dostane do krve a kontrolka v mozku dokáže včas zablikat. Je pravda, že pochybení, jež jsou zde popsaná, jsou alarmující. Může to být nezkušeností personálu, chvatem při přípravě, či čímkoli jiným, nic to však nemění na skutečnosti, že se jedná o opravdu vážná pochybení. Věřím, že si personál z toho vezme ponaučení a že se tak bude jednat o nárazovou (a neťastnou) záležitost. Ze zkušeností vím, že každý malér, který člověka v životě potká, je odrazovým můstkem k celoživotnímu zapamatování si ho. Přeji všem děvčatům v kuchyních, aby měla opravdu oči dokořán a raději být "potrefena stihomamem", než něco přehlédnout.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi