Přeskočit na obsah
Krajské konference hromadného stravování – Zlín
Bezplatná účast

Krajské konference hromadného stravování 2024

Krajské konference hromadného stravování – Zlín

  • Zlín - Interhotel Zlín
    náměstí Práce 2512, 762 70 Zlín
  • 23. dubna 2024 | 7:30-13:30
  • 90 % (263)

O akci

Už je to tady! Ptáte se co? Přece Krajské konference hromadného stravování 2024. Moc se nám stýskalo. Vám taky? V tom případě neváhejte a rezervujte si svoje místo včas. Opět začínáme v dubnu.

Krajské konference hromadného stravování jsou zpět a s nimi i nabitý program aktualit a informací ze světa školního stravování. Letos se můžete těšit na témata:

  • Jak hladce zvládnout nejdůležitější kontroly ve školní jídelně,
  • Jak se vyvarovat nejčastějších chyb v zařazování surovin do spotřebního koše, 
  • Jak na efektivní řešení nedostatku financí,
  • Diety ve školním stravování.

Váš zájem o vaření z minulého roku nás vedl k tomu, že letošní konference se bude vaření věnovat více než kdy jindy! Připravte se na exkluzivní kulinářské workshopy, nové gastronomické trendy a spoustu tipů do vašich provozů.

Pokud ještě váháte s přihláškou, tak si přečtěte detailnější program na dalších řádcích. Věříme, že váhat přestanete a ihned se přihlásíte!


Program doprovodného školení (placené školení):

07:30 – 08:15: Jak hladce zvládnout nejdůležitější kontroly ve školní jídelně.

Program konference:

08:00 – 08:30: Prezence účastníků

08:30 – 08:40: Zahájení konference

08:40 – 10:00: Kulinářské workshopy

10:15 – 10:45: Jak na efektivní řešení nedostatku financí 

10:45 – 11:00: Diety ve školních jídelnách 

11:00 – 11:40: Pauza na oběd

11:40 – 12:40: Gastronomické trendy

12:40 – 13:25: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb v zařazování surovin do spotřebního koše

13:25 – 13:30 Vyhlášení soutěže

*Osvědčení o účasti na konferenci.
*Osvědčení o absolvování odborného semináře obdrží účastníci při splnění podmínky – účast na celém semináři.
*Kapacita omezena; své místo si, prosím, rezervujte včas.
*Změna programu vyhrazena.

Lektoři:

  • Lucie Hadačová
  • Bc. Anna Packová
  • Ing. Jitka Veselá, Ph.D.
  • Mgr. Jiří Plzák

Podrobné informace o přednáškách:

Jak hladce zvládnout nejdůležitější kontroly ve školní jídelně. (placená přednáška)

Lektoři: Lucie Hadačová, Mgr. Jiří Plzák

Běhá vám mráz po zádech, když zjistíte, že dorazí kontrola? Chcete pochopit souvislosti, které významně přispějí k hladkému průběhu kontroly. Přednáška je zaměřena na nejčastější kontroly z řad KHS, ČŠI a zřizovatelů. Dozvíte se, co tyto dozorové orgány nejčastěji vyžadují a poskytne vám návody, které vám pomohou zvládnout tyto kontroly v co největší pohodě. 

Jak se vyvarovat nejčastějších chyb v zařazování surovin do spotřebního koše.

Lektorka: Bc. Anna Packová

Cílem této přednášky je seznámit účastníky s výsledky studie, jejímž podkladem byl rozbor spotřebních košů ze 42 ŠJ vybraných z celé ČR. Upozornit na nejčastější chyby v zařazování potravin do spotřebního koše, mezi něž patří např. použití špatného koeficientu, převod kusů na kila apod. Poradit, jak tyto chyby odhalit, jak je napravit a proč k chybám dochází při zařazování do spotřebního koše. A v neposlední řadě také krátce upozornit na to, jakou návaznost mohou mít tyto chyby na kvalitu podávané stravy, její pestrost a nutriční hodnotu. 

Jak na efektivní řešení nedostatku financí. 

Lektor: Lucie Hadačová, Ing. Jitka Veselá, Ph.D.

Trápí vás nedostatek financí pro provoz jídelny? Bojíte se odchodu zaměstnanců? Nevystačí vám nové normativy na financování provozu školní jídelny? Uvažujete nad zavedením doplňkové činnosti, ale nevíte jak na to? 

Společně se podíváme na způsoby, jak snadno získat prostředky a tím zlepšit podmínky pro zaměstnance. Projdeme jednotlivé požadavky potřebné pro zavedení doplňkové činnosti, a to jak z praktického hlediska, tak v rámci platné legislativy. Ukážeme si na příkladech, že tato drobná změna může představovat efektivní řešení finanční situace vaší jídelny. 

Přednáškou vás provedou odborníci z oddělení ekonomického poradenství společnosti VIS Plzeň, kteří se danou problematikou dlouhodobě zabývají. 


Účastnický poplatek 

Odborná přednáška: Jak hladce zvládnout nejdůležitější kontroly ve školní jídelně.

  • cena 990,- Kč vč. DPH

Krajská konference hromadného stravování

  • bezplatná účast

Termíny:

DatumMěstoAdresaMapa
9.4.2024BrnoHotel AVANTI, Střední 61mapa
10.4.2024PrahaWellness Hotel Step, Malletova 1141mapa
11.4.2024České BudějoviceClarion Congress Hotel České Budějovice, Pražská tř. 2306mapa
15.4.2024Hradec KrálovéKongresové centrum Aldis, Eliščino nábřeží 375mapa
16.4.2024LiberecMCU Koloseum, Generála Svobody 83/47mapa
17.4.2024Ústí nad LabemClarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517mapa
18.4.2024PlzeňVienna House Easy Pilsen, U Prazdroje 6mapa
23.4.2024ZlínInterhotel Zlín, Náměstí Práce 2512mapa
24.4.2024OlomoucCentral Park FLORA, Krapkova 439/34mapa
25.4.2024OstravaKulturní dům K-TRIO, Dr. Martínka 1439mapa

Přijďte, těšíme se na Vás!
Tým Jídelny.cz

Vstupné

Placená přednáška - Jak projít kontrolou v klidu

Cena 990 Kč

Zdarma - Konference hromadného stravování

Bezplatná účast

Partneři akce

Bidfood Czech Republic s.r.o.Robot CoupeNaše strava od VIS Plzeň, s.r.o.AG FOODS Group a.s.FirexViolifeDrana, s.r.o.HOBART GmbH