O akci
Pracovní setkání obsahuje tyto přednášky:
- Problematika aktuální problematiky školního stravování (prezentace
Ing. Bc. Vladimír Štefančík, MBA, odbor školství KrÚ Pk), - Problematika dotačních titulů (prezentace Bc. Petra Štumrová
a Bc. Veronika Vacková, odbor školství KrÚ Pk), - Problematika péče a servisu gastrotechnologie školních jídelen (prezentace servisní technik odborné akreditované společnosti).
Školení hygienického minima:
Na školení si společně s Mgr. Jiřím Plzákem projdete:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách,
- Zásady osobní a provozní hygieny,
- Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci,
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe.
Školení hygienického minima dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví je neveřejné a zpoplatněné částkou 400 Kč za účastníka.
Po úspěšném absolvování školení obdrží účastník osvědčení o proškolení, které vyžadují kontrolní orgány.
Program:
8:30 – 9:00 Prezence
9:00 – 11:00 Pracovní setkání
11:00 – 12:00 Školení hygienického minima
Termíny:
- Okres Ústí nad Orlicí – 4.2.2025 (úterý) – místo Kulturní dům Ústí nad Orlicí, Smetanova 510 (Modrý salonek)
- Okres Svitavy – 5.2.2025 (středa) – místo MěÚ Svitavy, T. G. Masaryka 40/25 (Velký zastupitelský sál)
- Okres Chrudim – 6.2.2025 (čtvrtek) – místo MěÚ Chrudim, Pardubická 67, 2. patro (Velký jednací sál)
- Okres Pardubice – 7.2.2025 (pátek) – místo KrÚ Pardubického kraje, Komenského náměstí 120 (Sál Kašpara)
Organizátorem akce je odbor školství KrÚ Pk a Jídelny.cz. Akci doplní společnost AG FOODS s drobným občerstvením pro účastníky semináře (káva, čaj, apod.).
Vstupné
Pracovní setkání
Bezplatná účast
Školení hygienického minima
Cena 400 Kč