O akci
Léto se blíží a my jsme si pro vás připravili školení hygienického minima.
Školením Hygienického minima vás provede lektor Mgr. Jiří Plzák. Během 90 min si společně projdete:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Zásady osobní a provozní hygieny
- Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Osvědčení o absolvování obdržíte při účasti na celém školením.
Cena: 990,- Kč vč. DPH
Máte kolektiv, který by chtěl být proškolen? Neváhejte a kontaktujte nás na e-mail info@jidelny.cz.
Ozveme se vám a pokusíme se vám vyjít vstříc!
Časový harmonogram:
7:30 – 8:00 Prezence
8:00 – 9:30 Školení hygienického minima
9:30 – 9:35 Ukončení školení
Vstupné
Hygienické minimum
Cena 990 Kč