Přeskočit na obsah

vyhl.107/2005 § 4. odst. 10 - umožnění konzumace vlastního jídla

• Autor: Milada Toušková

chtěla jsem Vás poprosit o radu.

Dítě ,které si přinese svoji stravu a bude ji jíst z našeho nádobí, můžeme si ho počítat do výkazu v říjnu?

Děkuji za pomoc a přeji hezký den

• Autor: Eva Drescherová

Každý žák konzumující vlastní jídlo je evidován jako strávník školní jídelny (Směrnice pro konzumaci vlastního jídla v prostorách školní jídelny – Jídelny.cz – vzor), tak bude počítán do výkazu v říjnu.

• Autor: Pavlína Polohová

Dobrý den – pochopila jsem, že není povinností jídelny poskytnout talíř, příbor a ani ohřát stravu – jen umožnit sníst donesenou stravu – (jiná situace je u diet).

• Autor: Iveta Heischmannová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, děti co budou jíst z krabičky své jídlo mohou jíst společně u stolu s ostatními?
    Nebo u nějakého vyhraženého stolu?
    Děkuji

• Autor: Marie Kobourková

Proboha, já tedy fakt nechápu, proč neposkytnout dítěti s vlastní stravou talíř a příbor. popřípadě proč by se nemohlo i napít? A do jídelny může ředitel koupit mikrovlnku, určitě to nikoho finančně nezničí. Na co si tady pořád kdo hraje. Ono to do budoucna stejně dopadne tak, že školní stravování přestane existovat.

• Autor: Lenka Ptáčková

Nikdo si na nic nehraje, tady jde o to, že nás nutí vařit zdravou stravu a na druhé straně si děti přinesou co budou chtít, trochu si to protiřečí! Dovedete si představit jídelnu, kde se stravuje třeba 1000 strávníků a z toho si 100 přinese svoje jídlo k ohřevu. Určitě jedna trouba bude stačit……?

• Autor: Marcela Jílková

Paní Kobourková, pokud má dítě jakekoliv zdravotní omezení, vždy se mu snažíme vyjít vstříc a rodiče jsou velni vděční za ochotu z naší strany. Ale nevidím jediný důvod, proč podporovat donášku vlastní stravy, jen kvůli rozmlsanosti. Nechceš oběd z jídelny, tak si přines svůj, ale jak a kdo ho ohřeje, z čeho a čím ho budeš jíst, je problém tvůj a ne jídelny. A dovážku z rychlého občerstvení, ať si strávník sní na lavičce v parku.

• Autor: Renata Prokopová

Dobrý den, ano budou jíst vlastní krabičky, jídelna jim nic neposkytuje, děti nemá jídelna ani ve stavu. Proč by jim měli v kuchyni cokoliv poskytnout, když tyto děti nebudou strávníky a kuchařky na ně nebudou mít úvazky, úvazky se budou snižovat a dětí bude plná jídelna s krabičkami. Můj názor.

• Autor: Lenka Ptáčková

Přesně, pokud se děti začnou odhlašovat, tak to bude znát na říjnových výkazech a tím pádem snižovat stavy. Z jídelen bude bufet.

• Autor: Jana Zuskova

Přesně tak, až jedno dítě zjistí, že musí jíst čočku a vedle něj tři děti jí pizzu nebo kebab tak si další den donese to samé. Za půl roku se nedoplatíme v elektrice za mikrovlnky / pořád slyšíme jenom šetřete elektrikou v kuchyni / a děti se budou přihlašovat jenom na oblíbená / dražší / jídla a v šetřících dnech nebude pro koho vařit.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se