O webináři
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Školíte pracovníky dle vnitřního předpisu opravdu ve stanovených intervalech? Provádíte o školení odpovídající záznam? Chcete odborného či dokonce certifikovaného školitele, který skutečně rozumí problematice školních jídelen? Pak jste tady správně!
Tento webinář připomene zásady osobní a provozní hygieny v hromadných stravovacích provozech i opatření významná při výrobě pokrmů. A to vše dle aktuálně platné legislativy!
Školení se můžete zúčastnit skupinově. A protože je online, nemusíte řešit zástup za zaměstnance.
Potvrzení, které vyžadují kontrolní orgány (osvědčení o proškolení z tzv. hygienického minima), obdrží každý absolvent e-kurzu.
Termín: 29.8.2024
Čas: 9:00
Délka: 120 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 110 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: 5.9.2024
Cena: 990 Kč