Přeskočit na obsah
Hygienické minimum

Hygienické minimum

29. srpna 2024 | 9:00-11:00


Hodnocení
93 % (8)
Certifikát

O webináři

Lektor: Mgr. Jiří Plzák

Školíte pracovníky dle vnitřního předpisu opravdu ve stanovených intervalech? Provádíte o školení odpovídající záznam? Chcete odborného či dokonce certifikovaného školitele, který skutečně rozumí problematice školních jídelen? Pak jste tady správně!

Tento webinář připomene zásady osobní a provozní hygieny v hromadných stravovacích provozech i opatření významná při výrobě pokrmů. A to vše dle aktuálně platné legislativy!

Školení se můžete zúčastnit skupinově. A protože je online, nemusíte řešit zástup za zaměstnance.

Potvrzení, které vyžadují kontrolní orgány (osvědčení o proškolení z tzv. hygienického minima), obdrží každý absolvent e-kurzu.

Termín: 29.8.2024

Čas: 9:00

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Nutná účast pro osvědčení: 110 min

Závěrečný test: Ne

Záznam k dispozici do: 5.9.2024

Cena: 990 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.