Přeskočit na obsah
Základní požadavky na skladbu jídelníčků

Základní požadavky na skladbu jídelníčků

9. října 2024 | 9:00-11:00


Certifikát

O webináři

Lektor: Ing. Pavel Ludvík

Sestavit dobrý jídelníček je složité. Víte, jak na to? Co nařizuje legislativa? Máte přehled v Nutričním doporučení?

Webinář vám představí základní požadavky na skladbu jídelníčku z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, a také požadavky nutriční, provozní, finanční aj. Poradí s výběrem vhodných potravin podle potravinové pyramidy i s tím, jak vhodně kombinovat polévky a přílohy k hlavním pokrmům. Podrobně a na příkladech rozebere pestrost stravy.

Seznámíte se se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku – s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.

Pokud nemáte dostatek zkušeností anebo potřebujete poradit se sestavováním jídelníčků, jste tady správně.

Termín: 9.10.2024

Čas: 9:00

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Nutná účast pro osvědčení: 110 min

Závěrečný test: Ne

Záznam k dispozici do: 16.10.2024

Cena: 990 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.