O webináři
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Sestavit dobrý jídelníček je složité. Víte, jak na to? Co nařizuje legislativa? Máte přehled v Nutričním doporučení?
Webinář vám představí základní požadavky na skladbu jídelníčku z hlediska zdravotní a hygienické nezávadnosti, a také požadavky nutriční, provozní, finanční aj. Poradí s výběrem vhodných potravin podle potravinové pyramidy i s tím, jak vhodně kombinovat polévky a přílohy k hlavním pokrmům. Podrobně a na příkladech rozebere pestrost stravy.
Seznámíte se se základní pomůckou pro sestavování jídelníčku – s doporučenou četností pokrmů podle Nutričního doporučení.
Pokud nemáte dostatek zkušeností anebo potřebujete poradit se sestavováním jídelníčků, jste tady správně.
Termín: 9.10.2024
Čas: 9:00
Délka: 120 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 110 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: 16.10.2024
Cena: 990 Kč