Přeskočit na obsah
Pracovní seminář pro pracovníky školních jídelen po okresech Pardubického kraje

Pracovní seminář pro pracovníky školních jídelen po okresech Pardubického kraje

Pracovní seminář pro pracovníky školních jídelen po okresech Pardubického kraje

  • 89 % (62)

O akci

Pracovní setkání obsahuje tyto přednášky:

  • Problematika aktuální problematiky školního stravování (prezentace
    Ing. Bc. Vladimír Štefančík, MBA, odbor školství KrÚ Pk),
  • Problematika dotačních titulů (prezentace Bc. Petra Štumrová
    a Bc. Veronika Vacková, odbor školství KrÚ Pk),
  • Problematika péče a servisu gastrotechnologie školních jídelen (prezentace servisní technik odborné akreditované společnosti). 

Školení hygienického minima:

Na školení si společně s Mgr. Jiřím Plzákem projdete:

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách,
  • Zásady osobní a provozní hygieny,
  • Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci,
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe.

Školení hygienického minima dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví je neveřejné a zpoplatněné částkou 400 Kč za účastníka.

Po úspěšném absolvování školení obdrží účastník osvědčení o proškolení, které vyžadují kontrolní orgány.


Program:

8:30 – 9:00 Prezence

9:00 – 11:00 Pracovní setkání

11:00 – 12:00 Školení hygienického minima

Termíny:

  • Okres Ústí nad Orlicí – 4.2.2025 (úterý) – místo Kulturní dům Ústí nad Orlicí, Smetanova 510 (Modrý salonek)
  • Okres Svitavy – 5.2.2025 (středa) – místo MěÚ Svitavy, T. G. Masaryka 40/25 (Velký zastupitelský sál)
  • Okres Chrudim – 6.2.2025 (čtvrtek) – místo MěÚ Chrudim, Pardubická 67, 2. patro (Velký jednací sál)
  • Okres Pardubice – 7.2.2025 (pátek) – místo KrÚ Pardubického kraje, Komenského náměstí 120 (Sál Kašpara)

Organizátorem akce je odbor školství KrÚ Pk a Jídelny.cz. Akci doplní společnost AG FOODS s drobným občerstvením pro účastníky semináře (káva, čaj, apod.).