Přeskočit na obsah
Prezenční školení hygienického minima

Prezenční školení hygienického minima

  • 90 % (4)

O akci

Léto se blíží a my jsme si pro vás připravili školení hygienického minima.

Školením Hygienického minima vás provede lektor Mgr. Jiří Plzák. Během 90 min si společně projdete:

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Zásady osobní a provozní hygieny
  • Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Osvědčení o absolvování obdržíte při účasti na celém školením.

Cena: 990,- Kč vč. DPH

Máte kolektiv, který by chtěl být proškolen? Neváhejte a kontaktujte nás na e-mail info@jidelny.cz.

Ozveme se vám a pokusíme se vám vyjít vstříc!


Časový harmonogram:

7:30 – 8:00 Prezence
8:00 – 9:30 Školení hygienického minima
9:30 – 9:35 Ukončení školení

Vstupné

Hygienické minimum

Cena 990 Kč