O akci
Léto se blíží a my jsme si pro vás připravili řadu školení hygienického minima v různých městech celé České republiky.
Školením Hygienického minima vás provedou lektoři Mgr. Jiří Plzák a Jan Říčný. Během 90 min si společně projdete:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Zásady osobní a provozní hygieny
- Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Osvědčení o absolvování obdržíte při účasti na celém školením.
Cena: 990,- Kč vč. DPH
Školení Hygienického minima probíhá v každém městě v jiný čas! Zkontrolujte si čas akce v daném městě, čas budete mít uvedený i na vstupence.
Nenašli jste své město a máte kolektiv, který by chtěl být proškolen? Neváhejte a kontaktujte nás na e-mail info@jidelny.cz.
Ozveme se vám a pokusíme se vám vyjít vstříc!