Přeskočit na obsah
Celerový salát s tuňákem, rajčaty a kuskusem

Celerový salát s tuňákem, rajčaty a kuskusem

2013-08-03_Vitana-logo-uprav2

Tento recept pro vás připravila společnost VITANA, a.s.

Technologický postup

Celer scedíme a necháme okapat. Do vody na přípravu kuskusu přidáme natur bujón zeleninový, přivedeme k varu, odstavíme a vsypeme kuskus. Promícháme, přiklopíme a necháme chvíli odpočinout. Poté promícháme vidličkou a vychladíme. Celer, kuskus, tuňáka, krájená rajčata i se šťávou a majonézuzlehka promícháme. Před vydávánímpřidáme trhaný ledový saláta opětzlehka promícháme. Při podávání salát sypeme překrájenou pažitkou a doplníme celozrnným pečivem.

Hmotnost 1 porce: 250 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Sterilovaný celer Vitana (bez nálevu) 1000 1000 800 800 800 800
Voda na kuskus 460 460 368 368 368 368
Natur zeleninový bujón Vitana 22 22 18 18 18 18
Kuskus Vitana 230 230 184 184 184 184
Krájená rajčata v tomatové šťávě Vitana 140 140 112 112 112 112
Majonéza 200 200 160 160 160 160
Tuňák ve slunečnicovém oleji Vitana 200 200 160 160 160 160
Ledový salát (pekinský salát) 350 340 280 272 280 272

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se