Přeskočit na obsah
Cuketové špagety a filé ze sumečka

Cuketové špagety a filé ze sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Filet ze sumečka nakrájíme na jednotlivé porce, osolíme, opepříme a opečeme na oleji (můžeme též upéct v konvektomatu na 180 °C po dobu 15 minut). Špagety vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme dle návodu. Po uvaření je zakápneme citrónovou šťávou a smícháme s na kostičky nakrájenou a na másle orestovanou cuketou. Na závěr přidáme nasekanou petrželovou nať a promícháme.Podáváme teplé.

Poznámka

Alergeny: 1,4,7

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Filet ze sumečka afrického 1000 1000 800 800 800 800
Sůl Lagris 15 15 12 12 12 12
Pepř černý celý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Olivový olej 50 50 40 40 40 40
Špagety podravka 800 800 640 640 640 640
Šťáva ze 2 citrónů 150 30 120 24 120 24
Máslo 10 10 8 8 8 8
Cuketa 400 365 320 292 320 292
Petrželová nať 20 15 16 12 16 12

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se