Technologický postup
Syrový fenykl nakrájíme na tenké proužky, smícháme s pomerančem nakrájeným na menší kousky a dochutíme solí, pažitkou a olejem. Oříšky lze vypustit kvůli dětským alergiím.
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Fenykl | 800 | 800 | 640 | 640 | 640 | 640 |
Pomeranče | 1400 | 1400 | 1120 | 1120 | 1120 | 1120 |
Piniové ořechy | 67 | 67 | 54 | 54 | 54 | 54 |
Sůl | 3 | 3 | 2,4 | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Pažitka | 3 | 3 | 2,4 | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Olej olivový | 40 | 40 | 32 | 32 | 32 | 32 |
Diskuze