Přeskočit na obsah
Grahamové těstoviny s rajčatovou omáčkou a filé ze sumečka

Grahamové těstoviny s rajčatovou omáčkou a filé ze sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Filet ze sumečka nakrájíme na jednotlivé porce, osolíme, opepříme a opečeme na části oleje (můžeme též upéct v konvektomatu na 200 °C po dobu 15 minut). Na zbylé části oleje zpěníme nakrájenou šalotku a česnek, přidáme nakrájená rajčata a povaříme. Dochutíme solí a pepřem a nakonec přidáme nasekanou bazalku. Grahamové těstoviny vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme dle návodu.Můžeme dozdobit petrželkou.

Poznámka

Alergeny: 1,4.7

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Filet ze sumečka afrického 1000 1000 800 800 800 800
Sůl Lagris 15 15 12 12 12 12
Pepř černý celý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Rostlinný olej 40 40 32 32 32 32
Šalotka nebo cibule 200 185 160 148 160 148
4 stroužky česneku 50 45 40 36 40 36
Rajčata loupaná celá Podravka 1000 1000 800 800 800 800
Čerstvá bazalka 50 30 40 24 40 24
Grahamové těstoviny Podravka 800 800 640 640 640 640

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se