Přeskočit na obsah
Grilovaný sumeček a penne s rajčaty

Grilovaný sumeček a penne s rajčaty

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Penne vložíme do vroucí osolené vody a vaříme dle návodu. Na části oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na půlky překrájená rajčátka. Přidáme ajvar a uvařené těstoviny, vše společně promícháme a krátce prohřejeme. Sumečka nakrájíme na jednotlivé porce, osolíme, opepříme a na zbylém oleji opečeme z obou stran (můžeme též upéct v konvektomatu na 200 °C po dobu 15 minut).Před podáváním ozdobíme sekanou petrželovou natí.

Poznámka

Alergeny:1,4

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Penne Podravka 800 800 640 640 640 640
Rostlinný olej 50 50 40 40 40 40
Cibule 100 85 80 68 80 68
Cherry rajčata 100 100 80 80 80 80
Ajvar jemný Podravka 70 70 56 56 56 56
Sumeček africký 1000 1000 800 800 800 800
Sůl Lagris 15 15 12 12 12 12
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Petrželová nať 10 7,5 8 6 8 6

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se