Přeskočit na obsah

Technologický postup

Druh potravin

Hmotnost v g na 10 porcí

hrubá

čistá

Salát hlávkový

1000

960

Špagety

500

Rajčata

600

550

Šunka

250

Česnek

18

15

Cibule

200

180

Dresink

300

Grilovací koření

53

Petržel nať

10

Sůl

20

Technologický postup:
Špagety uvaříme ve slané vodě s rozkrojenými cibulemi a stroučky česneku (po uvaření odstraním). Prolijeme studenou vodou, necháme okapat a dáme vychladit. Studené špagety pokrájíme na malé (2 cm) dlouhé kousky. Vmícháme nadrobno posekaný hlávkový salát, na kostičky nakrájené rajčata a na nudličky pokrájenou šunku. Promícháme s kořením a dresinkem a při podávání sypeme perželkou.
Podáváme vychlazené.

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se