Technologický postup
Druh potravin |
Hmotnost v g na 10 porcí |
|
hrubá |
čistá |
|
Těstoviny |
800 |
|
Olej stolní |
50 |
|
Tuňák ve vlastní šťávě |
700 |
|
Rajčata |
300 |
|
Sterilovaný hrášek |
300 |
|
Smetana zakysaná |
300 |
|
Sůl |
20 |
|
Grilovací koření |
10 |
|
Yofresh majonéza |
150 |
|
Kečup |
50 |
Technologický postup:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, rajčata nakrájíme na menší dílky. Do uvařených a vychlazených těstovin přidáme nakrájené rajčata, sterilovaný hrášek a tuňáka. Vše dobře promícháme, okořeníme a dochutíme. Zdobíme ochucenou zakysanou smetanou.
Diskuze