Přeskočit na obsah

Obědový salát s kousky pangasia

Technologický postup

Norma na 10 porcí

Rybí filé – pangasius

1200 g

Salát hlávkový

1950 g

Okurky

300 g

Rajčata

400 g

Pórek

300 g

Máslo

50 g

Citrónová šťáva

50 ml

Sterilovaný kopr

50 g

Sůl

50 g

Olivový olej

40 g

Dresink

50 g

Technologický postup:
Pangásia pokapeme citrónovou šťávou, posolíme a potřeme trochou kopru. Na másle opečeme v konvektomatu. Salát, okurky, rajčata a pórek nakrájíme na kostky, pokapeme olivovým olejem a vložíme do misek. Na vrch položíme vychladlého a na kostky nakrájeného pangasia. Zdobíme dresinkem. Podáváme s bílým pečivem.

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se