Přeskočit na obsah
Salát a la Mexiko se sumečkem

Salát a la Mexiko se sumečkem

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Sterilované fazole a kukuřici scedíme a dle potřeby propláchneme. Vložíme do mísy a smícháme s nadrobno nakrájenou červenou paprikou, na proužky nakrájenou červenou cibulí a ledovým salátem. Ochutíme Podravka přísadou Natura, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Filety ze sumečka nakrájím na menší kousky a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Necháme vychladnout a vmícháme do hotového salátu.Podáváme chlazené, můžeme dozdobit nasekanou bylinkou.

Poznámka

Alergeny:4,9

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Červená fazole sterilovaná Podravka 400 400 320 320 320 320
Kukuřice sterilovaná Podravka 100 100 80 80 80 80
Cibule červená 100 85 80 68 80 68
Ledový salát 200 170 160 136 160 136
Podravka Natura - přísada do jídel 5 5 4 4 4 4
Olivový olej 3 3 2,4 2,4 2,4 2,4
Filety ze sumečka afrického 200 200 160 160 160 160
Olej 30 30 24 24 24 24

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se