Technologický postup
Sterilované fazole a kukuřici scedíme a dle potřeby propláchneme. Vložíme do mísy a smícháme s nadrobno nakrájenou červenou paprikou, na proužky nakrájenou červenou cibulí a ledovým salátem. Ochutíme Podravka přísadou Natura, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Filety ze sumečka nakrájím na menší kousky a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Necháme vychladnout a vmícháme do hotového salátu.Podáváme chlazené, můžeme dozdobit nasekanou bylinkou.
Poznámka
Alergeny:4,9
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Červená fazole sterilovaná Podravka | 400 | 400 | 320 | 320 | 320 | 320 |
Kukuřice sterilovaná Podravka | 100 | 100 | 80 | 80 | 80 | 80 |
Cibule červená | 100 | 85 | 80 | 68 | 80 | 68 |
Ledový salát | 200 | 170 | 160 | 136 | 160 | 136 |
Podravka Natura - přísada do jídel | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 |
Olivový olej | 3 | 3 | 2,4 | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Filety ze sumečka afrického | 200 | 200 | 160 | 160 | 160 | 160 |
Olej | 30 | 30 | 24 | 24 | 24 | 24 |
Diskuze