Přeskočit na obsah
Salát z červené řepy s cizrnou a kousky sumečka

Salát z červené řepy s cizrnou a kousky sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Červenou řepu scedíme a promícháme s uvařenou a vychlazenou cizrnou. Sumečka opláchneme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji. Po vychladnutí přidáme zakysanou smetanu a křen. Dle potřeby dochutíme cukrem a solí.Podáváme chlazené.

Poznámka

Alergeny: 4,7

Hmotnost 1 porce: 100 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Červená řepa Podravka (pevného podílu) 600 600 480 480 480 480
Cizrna Lagris 100 100 80 80 80 80
Filety ze sumečka afrického 100 100 80 80 80 80
Smetanový křen 30 30 24 24 24 24
Zakysaná smetana 150 150 120 120 120 120
Rostlinný olej 25 25 20 20 20 20

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se