Technologický postup
Příprava rýže v konvektomatu:dobře propláchlou rýži zalijeme vodou, osolíme a vaříme v konvektomatu 40 minut. K vychladlé rýži přidáme na kostičky nakrájeného a na olivovém oleji orestovaného sumečka, nadrobno nasekanou cibuli a papriky. Vše promícháme a dochutíme Podravka Naturou.Podáváme chlazené.
Poznámka
Alergeny: 4,9
Hmotnost 1 porce: 100 g
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Rýže tří barev Lagris | 250 | 250 | 200 | 200 | 200 | 200 |
Voda | 450 | 450 | 360 | 360 | 360 | 360 |
Olivový olej | 25 | 25 | 20 | 20 | 20 | 20 |
Filety ze sumečka afrického | 250 | 250 | 200 | 200 | 200 | 200 |
Červená cibule | 50 | 45 | 40 | 36 | 40 | 36 |
Paprika červená, žlutá, zelená | 200 | 170 | 160 | 136 | 160 | 136 |
Podravka Natura - přísada do jídel | 3 | 3 | 2,4 | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Diskuze