Přeskočit na obsah
Salát z tříbarevné rýže s kousky sumečka

Salát z tříbarevné rýže s kousky sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Příprava rýže v konvektomatu:dobře propláchlou rýži zalijeme vodou, osolíme a vaříme v konvektomatu 40 minut. K vychladlé rýži přidáme na kostičky nakrájeného a na olivovém oleji orestovaného sumečka, nadrobno nasekanou cibuli a papriky. Vše promícháme a dochutíme Podravka Naturou.Podáváme chlazené.

Poznámka

Alergeny: 4,9

Hmotnost 1 porce: 100 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Rýže tří barev Lagris 250 250 200 200 200 200
Voda 450 450 360 360 360 360
Olivový olej 25 25 20 20 20 20
Filety ze sumečka afrického 250 250 200 200 200 200
Červená cibule 50 45 40 36 40 36
Paprika červená, žlutá, zelená 200 170 160 136 160 136
Podravka Natura - přísada do jídel 3 3 2,4 2,4 2,4 2,4

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se