Přeskočit na obsah
Slavonský čobanac se sumečkem

Slavonský čobanac se sumečkem

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Na oleji orestujeme cibuli dozlatova, přidáme na kostky nakrájeného sumečka, osolíme a necháme zatáhnout. Přidáme bobkový list, nasekané chilli a všezalijeme horkou vodou. Vaříme cca 15 minut, poté přidáme na kostky nakrájená rajčata a mletou papriku, na kostičky nakrájené brambory a na mírném ohni vaříme dalších 15 minut. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem.Hotový pokrm můžeme dozdobit kysanou smetanou.

Poznámka

Alergeny:4

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Rostlinný olej 100 100 80 80 80 80
Cibule 200 185 160 148 160 148
Filet ze sumečka afrického 400 400 320 320 320 320
Sůl Lagris 5 5 4 4 4 4
Bobkový list Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Chilli paprička (ks) 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Rajčata loupaná celá Podravka 400 400 320 320 320 320
Paprika lahůdková sladká Podravka 4 4 3,2 3,2 3,2 3,2
Brambory 500 500 400 400 400 400
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se