Přeskočit na obsah
Sumeček v parmazánovém těstíčku s bramborovou kaší

Sumeček v parmazánovém těstíčku s bramborovou kaší

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Z mléka, vajec, hladké mouky a parmazánu si připravíme hustější těstíčko, ve kterém obalíme osolený a opepřený filet ze sumečka nakrájený na jednotlivé porce. Opečeme na oleji dozlatova, případně dopečeme v troubě. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obalu a zjemníme kouskem másla.Hotového sumečka podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka

Alergeny: 1, 3, 4, 7, 12

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Mléko 600 600 480 480 480 480
Vejce (ks) 3 3 2,4 2,4 2,4 2,4
Hladká mouka 300 300 240 240 240 240
Parmezán 100 100 80 80 80 80
Sůl Lagris 10 10 8 8 8 8
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Filet ze sumečka afrického 1000 1000 800 800 800 800
Rostlinný olej 150 150 120 120 120 120
Bramborová kaše s mlékem Lagris 500 500 400 400 400 400
Máslo 100 100 80 80 80 80

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se