Přeskočit na obsah
Tabbouleh s grilovaným sumečkem

Tabbouleh s grilovaným sumečkem

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Couscous připravíme podle návodu na obale a vychladíme. Petrželku si nakrájíme nadrobno a smícháme s vychladlým couscousem. Přidáme nasekanou mátu a zakápneme šťávou z obou citrónů. Filet ze sumečka nakrájíme na jednotlivé porce osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran do zlatova.Při podávání sumečka poklademe na tabbouleh.

Poznámka

Alergeny: 1, 4

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Celozrnný couscous Podravka 600 600 480 480 480 480
Čerstvá petrželka 100 75 80 60 80 60
Šťáva ze 2 citrónů 20 15 16 12 16 12
Filet ze sumečka afrického 1000 1000 800 800 800 800
Sůl Lagris 5 5 4 4 4 4
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Olivový olej 50 50 40 40 40 40

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se