Technologický postup
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a necháme zchládnout. Omytého sumečka nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, necháme vychladnout a přidáme k těstovinám. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme do salátu. Ochutíme Podravka přísadou Natura, přidáme majonézu, dle chuti osolíme a opepříme.Můžeme podávat s opečeným toastem.
Poznámka
Alergeny: 1,3,4,9
Hmotnost 1 porce: 100 g
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Grahamová vřetena Podravka | 300 | 300 | 240 | 240 | 240 | 240 |
Filety ze sumečka afrického | 100 | 100 | 80 | 80 | 80 | 80 |
Rostlinný olej | 20 | 20 | 16 | 16 | 16 | 16 |
Paprika červená, žlutá | 100 | 75 | 80 | 60 | 80 | 60 |
Cibule červená | 100 | 75 | 80 | 60 | 80 | 60 |
Pórek | 100 | 80 | 80 | 64 | 80 | 64 |
Podravka Natura - přísada do jídel | 15 | 15 | 12 | 12 | 12 | 12 |
Majonéza | 100 | 100 | 80 | 80 | 80 | 80 |
Sůl Lagris | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 |
Pepř černý mletý Podravka | 1 | 1 | 0,8 | 0,8 | 0,8 | 0,8 |
Diskuze