Přeskočit na obsah
Těstovinový salát s kousky grilovaného sumečka

Těstovinový salát s kousky grilovaného sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Těstoviny uvaříme v osolené vodě a necháme zchládnout. Omytého sumečka nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, necháme vychladnout a přidáme k těstovinám. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme do salátu. Ochutíme Podravka přísadou Natura, přidáme majonézu, dle chuti osolíme a opepříme.Můžeme podávat s opečeným toastem.

Poznámka

Alergeny: 1,3,4,9

Hmotnost 1 porce: 100 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Grahamová vřetena Podravka 300 300 240 240 240 240
Filety ze sumečka afrického 100 100 80 80 80 80
Rostlinný olej 20 20 16 16 16 16
Paprika červená, žlutá 100 75 80 60 80 60
Cibule červená 100 75 80 60 80 60
Pórek 100 80 80 64 80 64
Podravka Natura - přísada do jídel 15 15 12 12 12 12
Majonéza 100 100 80 80 80 80
Sůl Lagris 5 5 4 4 4 4
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se