Přeskočit na obsah
Vývar s kousky sumečka a nudličkami

Vývar s kousky sumečka a nudličkami

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Do vroucí vody přidáme zeleninový bujón, polévkovou zeleninu a krátce povaříme. Nudle uvaříme zvlášť v dostatečném množství vroucí osolené vody dle návodu na obalu. Filety ze sumečka nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Přidáme je do hotové polévky. Na závěr přidáme i uvařené nudle.Podáváme horké, dozdobíme nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Alergeny: 1, 4, 9

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Voda 2500 2500 2000 2000 2000 2000
Zeleninový bujón Podravka 66 66 53 53 53 53
Zelenina polévková mražená 400 400 320 320 320 320
Vlasové nudle Podravka 100 100 80 80 80 80
Sůl Lagris 5 5 4 4 4 4
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Filety ze sumečka afrického 300 300 240 240 240 240
Olej 30 30 24 24 24 24
Petrželová nať 10 7,5 8 6 8 6

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se