Přeskočit na obsah
Zeleninový salát s ajvarem a kousky sumečka

Zeleninový salát s ajvarem a kousky sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Papriky a okurku nakrájíme na kostičky, cherry rajčata a olivy na poloviny, červenou cibuli na proužky a balkánský sýr na menší kostičky. Vložíme do mísy, ochutíme Podravka přísadouNatura, přidáme ajvar, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Filety ze sumečka nakrájíme na menší kousky a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Vychladíme a vmícháme do hotového zeleninového salátu.Podáváme chlazené.

Poznámka

Alergeny: 4, 7, 9

Hmotnost 1 porce: 100 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Paprika žlutá 200 170 160 136 160 136
Okurka salátová 200 190 160 152 160 152
Cherry rajčata 150 150 120 120 120 120
Olivy černé 50 50 40 40 40 40
Olivy zelené 50 50 40 40 40 40
Cibule červená 50 45 40 36 40 36
Balkánský sýr 100 100 80 80 80 80
Podravka Natura - přísada do jídel 10 10 8 8 8 8
Ajvar jemný Podravka 100 100 80 80 80 80
Olivový olej 3 3 2,4 2,4 2,4 2,4
Filety ze sumečka afrického 200 200 160 160 160 160
Olej 30 30 24 24 24 24

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se