Technologický postup
Papriky a okurku nakrájíme na kostičky, cherry rajčata a olivy na poloviny, červenou cibuli na proužky a balkánský sýr na menší kostičky. Vložíme do mísy, ochutíme Podravka přísadouNatura, přidáme ajvar, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Filety ze sumečka nakrájíme na menší kousky a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Vychladíme a vmícháme do hotového zeleninového salátu.Podáváme chlazené.
Poznámka
Alergeny: 4, 7, 9
Hmotnost 1 porce: 100 g
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Paprika žlutá | 200 | 170 | 160 | 136 | 160 | 136 |
Okurka salátová | 200 | 190 | 160 | 152 | 160 | 152 |
Cherry rajčata | 150 | 150 | 120 | 120 | 120 | 120 |
Olivy černé | 50 | 50 | 40 | 40 | 40 | 40 |
Olivy zelené | 50 | 50 | 40 | 40 | 40 | 40 |
Cibule červená | 50 | 45 | 40 | 36 | 40 | 36 |
Balkánský sýr | 100 | 100 | 80 | 80 | 80 | 80 |
Podravka Natura - přísada do jídel | 10 | 10 | 8 | 8 | 8 | 8 |
Ajvar jemný Podravka | 100 | 100 | 80 | 80 | 80 | 80 |
Olivový olej | 3 | 3 | 2,4 | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Filety ze sumečka afrického | 200 | 200 | 160 | 160 | 160 | 160 |
Olej | 30 | 30 | 24 | 24 | 24 | 24 |
Diskuze