Přeskočit na obsah
Zelný salát s červenými fazolemi, tuňákem a zázvorovou emulzí

Zelný salát s červenými fazolemi, tuňákem a zázvorovou emulzí

2013-08-03_Vitana-logo-uprav2

Tento recept pro vás připravila společnost VITANA, a.s.

Technologický postup

Očištěné hlávky zelí zbavíme košťálu, nakrájíme na nudličky, prosolíme a necháme proležet.K odleželému zelí přidáme okapané červené fazole a tuňáka. Z olivového oleje, balzamikového octa a zázvorové pasty smícháním vytvoříme emulzi, kterou ochutíme salát. Zlehka promícháme. Při podávání můžeme salát doplnit celozrnným pečivem.

Hmotnost 1 porce: 250 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Hlávkové zelí 1800 1500 1440 1200 1440 1200
Sůl 8 8 6,4 6,4 6,4 6,4
Červené fazole v jemném nálevu Vitana - bez nálevu 500 500 400 400 400 400
Tuňák ve slunečnicovém oleji Vitana 400 400 320 320 320 320
Extra panenský olivový olej D.O.P. Chef Club 80 80 64 64 64 64
Balzamikový ocet bílý Condimento Bianco Chef Club 40 40 32 32 32 32
Zázvor kořenící pasta Chef Club 34 34 27,2 27,2 27,2 27,2

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se