Letní období přináší nástup nových pracovníků, což je pro všechny náročné. My pro Vás máme skvělé řešení! Náš kurz pro nové kuchařky je tu nyní s výraznou slevou z 9 990,- Kč na
3 590,- Kč. Spolehněte se na nás a získejte kvalifikovaný personál, který zajistí spokojenost vašich strávníků. Nechte starosti se zaškolením na nás!
Budete nastupovat do školní jídelny jako kuchařka? Nemáte vhodnou kvalifikaci? Nebo potřebujete nekvalifikovanou kuchařku kvalitně zaučit do provozu?
Uvědomujeme si nutnost takového proškolení, a proto jsme sestavili kurz pro nové kuchařky ve školní jídelně.
Problematika školního stravování je velmi obsáhlá a pro nováčka není jednoduché zorientovat se v této oblasti. Pozice kuchařky je ve školní jídelně nepostradatelná a zásadní – její úlohou je připravit pokrmy tak, aby:
- dětem chutnaly a zasytily je,
- byly zdravotně nezávadné a nepoškodily zdraví strávníků,
- odpovídaly zásadám správné výživy, nutričního doporučení a spotřebního koše,
- a přitom byly dodrženy všechny legislativní předpisy.
Přinášíme vám školení, které obsáhne znalosti potřebné i pro nekvalifikované pracovnice školních jídelen:
- Úvod do fungování školní jídelny a potřebné názvosloví
- Základy správné výrobní a hygienické praxe
- Systém kritických bodů (HACCP)
- Zásady značení pokrmů a potravin
- BOZP a PO
- Zbožíznalství
- Spotřební koš a nutriční doporučení
- Skladba denního a týdenního menu
- Doporučené postupy pro sestavování jídelního lístku
- Chování kuchařek u výdeje / Komunikace kuchařek se strávníky
- Příprava dietních pokrmů
- Rady a praktické příklady
Absolvent tohoto kurzu bude zdatným pomocníkem znalým v oblasti přípravy pokrmů ve školním stravování. Zároveň získá všechny znalosti potřebné k tomu, aby připravil nejlepší jídla pro dětské strávníky.
Ke kurzu je ke stažení studijní materiál v PDF. Tento studijní materiál je dostupný pouze v elektronické podobě, po přihlášení do kurzu si jej stáhnete v podkladech níže.
Letní období přináší nástup nových pracovníků, což je pro všechny náročné. My pro Vás máme skvělé řešení! Náš kurz pro nové vedoucí je tu nyní s výraznou slevou z 9 990,- Kč
na 3 590,- Kč. Spolehněte se na nás a získejte kvalifikovaný personál, který zajistí spokojenost vašich strávníků. Nechte starosti se zaškolením na nás!
Kurz je určen pro ty, kteří v této pozici začínají, jsou v ní nejvíce půl roku, nebo teprve uvažují, že by do takového zaměstnání nastoupili. Kurzem mohou projít i vedoucí s většími zkušenostmi v oboru, ale pak je možné, že část informací již budou znát.
Kurz obsahuje tato hlavní témata:
- Co je to školní jídelna – slovník pojmů
- Co je důležité nezanedbat při převzetí školní jídelny
- Ekonomika školní jídelny
- Management pro začátečníky
- Bezpečnost stravovacího provozu
- Kvalita ve školní jídelně
Do jednotlivých témat jsme pečlivě vybrali pouze ty informace, které jsou nutné pro první měsíce působení nové vedoucí v jídelně. Skutečný obsah témat je mnohem širší a měl by být předmětem Vašeho dalšího rozšiřujícího studia.
Ke kurzu je ke stažení studijní materiál v PDF. Tento studijní materiál je dostupný pouze v elektronické podobě, po přihlášení do kurzu si jej stáhnete v podkladech níže.
Celkový rozsah videí v kurzu je 17 hod. Kurz je přístupný po dobu 183 dnů od přijetí účastnického poplatku a je ukončen závěrečným testem. Osvědčení o absolvování kurzu vydáváme po úspěšném splnění závěrečného testu. Osvědčení zasíláme na e-mail.