agenda vedoucí ŠJ
Nastoupila jsem jako ved.ŠJ. Po mé předchůdkyni jsem toho moc nenašla. Poradí mi někdo, co vše se musí vést? JL, spotřební koš, příjemky a výdejky zboží, objednávky zboží, přihlášky stravy, stravné, kvartální vyúčtování přeplatků a nedoplatků, příspěvek FKSP – toto jsem začla dělat. Co mi chybí? Jaká je povolená zásoba skladu? Nebo kdo mi poradí, kde to najít. Předem díky.
Re: agenda vedoucí ŠJ
Naprostý souhlas s předchozím příspěvkem.
Ale teď vážně. Nezapomeňte na HACCP, vnitřní směrnice, provozní řády jídelny a kuchyně, sanitační řád, havarijní řád atd……..
Re: agenda vedoucí ŠJ
Naprostý souhlas s předchozím příspěvkem.
Ale teď vážně. Nezapomeňte na HACCP, vnitřní směrnice, provozní řády jídelny a kuchyně, sanitační řád, havarijní řád atd……..
Re: agenda vedoucí ŠJ
Naprostý souhlas s předchozím příspěvkem.
Ale teď vážně. Nezapomeňte na HACCP, vnitřní směrnice, provozní řády jídelny a kuchyně, sanitační řád, havarijní řád atd……..
Re: agenda vedoucí ŠJ
Rozhodně neberte nohy na ramena, ale rozum do hrsti. Zkuste se obrátit na svou metodičku na úřadě, ale nejlépe – obraťte se na některou zkušenou kolegyni v blízkém okolí, která bude ochotná Vám věnovat trochu času.
Dnes Vám hodně pomůže internet a také materiály Vis Plzeň a jejich horká linka, pokud máte jejich program/to není placená reklama, ale zkušenost/, pořiďte si publikaci s CD ŘEDITEL
ŠKOLY A ŠKOLNÍ JÍDELNA – firma aTre – tel. 495 491 449 , e-mail bat@atre.cz – tam je spoustu vzoru dokumentů a náležitostí, dost jsem se také dozvěděl z knihy „Výživa a stravování žáků základních a středních škol“ – je stará z roku 1992 – ale mohla by zapůjčit některá kolegyně. Předplaťte si „Výživu a potraviny“ – časopis, kde vychází ZPRAVODAJ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ – také přínosné – kontakt tel. 267311280, mail: vyziva.spv@volny.cz /www.spolvyziva.cz/.
Živě si vzpomínám, když jsem nastoupila do jídelny, ze které můj předchůdce utekl a nepředával mě nikdo nic – materiály, zkušenosti, know how – a na končícím školském úřadu mě řekla metodička „školní jídelny teď nikoho nezajímají“. Měla pravdu.
Re: agenda vedoucí ŠJ
Díky za radu. Byla nucena odejít a ještě tu zústalo i manko. To už se ale řeší. Výživu a potraviny jsem dostala nabídku, tak jsem si to nechala objednat. Ostatní se podívám. Ještě jednou díky.
Re: agenda vedoucí ŠJ
Rozhodně neberte nohy na ramena, ale rozum do hrsti. Zkuste se obrátit na svou metodičku na úřadě, ale nejlépe – obraťte se na některou zkušenou kolegyni v blízkém okolí, která bude ochotná Vám věnovat trochu času.
Dnes Vám hodně pomůže internet a také materiály Vis Plzeň a jejich horká linka, pokud máte jejich program/to není placená reklama, ale zkušenost/, pořiďte si publikaci s CD ŘEDITEL
ŠKOLY A ŠKOLNÍ JÍDELNA – firma aTre – tel. 495 491 449 , e-mail bat@atre.cz – tam je spoustu vzoru dokumentů a náležitostí, dost jsem se také dozvěděl z knihy „Výživa a stravování žáků základních a středních škol“ – je stará z roku 1992 – ale mohla by zapůjčit některá kolegyně. Předplaťte si „Výživu a potraviny“ – časopis, kde vychází ZPRAVODAJ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ – také přínosné – kontakt tel. 267311280, mail: vyziva.spv@volny.cz /www.spolvyziva.cz/.
Živě si vzpomínám, když jsem nastoupila do jídelny, ze které můj předchůdce utekl a nepředával mě nikdo nic – materiály, zkušenosti, know how – a na končícím školském úřadu mě řekla metodička „školní jídelny teď nikoho nezajímají“. Měla pravdu.
Re: agenda vedoucí ŠJ
Díky za radu. Byla nucena odejít a ještě tu zústalo i manko. To už se ale řeší. Výživu a potraviny jsem dostala nabídku, tak jsem si to nechala objednat. Ostatní se podívám. Ještě jednou díky.
Re: agenda vedoucí ŠJ
Rozhodně neberte nohy na ramena, ale rozum do hrsti. Zkuste se obrátit na svou metodičku na úřadě, ale nejlépe – obraťte se na některou zkušenou kolegyni v blízkém okolí, která bude ochotná Vám věnovat trochu času.
Dnes Vám hodně pomůže internet a také materiály Vis Plzeň a jejich horká linka, pokud máte jejich program/to není placená reklama, ale zkušenost/, pořiďte si publikaci s CD ŘEDITEL
ŠKOLY A ŠKOLNÍ JÍDELNA – firma aTre – tel. 495 491 449 , e-mail bat@atre.cz – tam je spoustu vzoru dokumentů a náležitostí, dost jsem se také dozvěděl z knihy „Výživa a stravování žáků základních a středních škol“ – je stará z roku 1992 – ale mohla by zapůjčit některá kolegyně. Předplaťte si „Výživu a potraviny“ – časopis, kde vychází ZPRAVODAJ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ – také přínosné – kontakt tel. 267311280, mail: vyziva.spv@volny.cz /www.spolvyziva.cz/.
Živě si vzpomínám, když jsem nastoupila do jídelny, ze které můj předchůdce utekl a nepředával mě nikdo nic – materiály, zkušenosti, know how – a na končícím školském úřadu mě řekla metodička „školní jídelny teď nikoho nezajímají“. Měla pravdu.
Re: agenda vedoucí ŠJ
Díky za radu. Byla nucena odejít a ještě tu zústalo i manko. To už se ale řeší. Výživu a potraviny jsem dostala nabídku, tak jsem si to nechala objednat. Ostatní se podívám. Ještě jednou díky.
agenda vedoucí ŠJ
Autor: Evča
agenda vedoucí ŠJ
Nastoupila jsem jako ved.ŠJ. Po mé předchůdkyni jsem toho moc nenašla. Poradí mi někdo, co vše se musí vést? JL, spotřební koš, příjemky a výdejky zboží, objednávky zboží, přihlášky stravy, stravné, kvartální vyúčtování přeplatků a nedoplatků, příspěvek FKSP – toto jsem začla dělat. Co mi chybí? Jaká je povolená zásoba skladu? Nebo kdo mi poradí, kde to najít. Předem díky.
Autor: Anonymní
Re: agenda vedoucí ŠJ
Chcete radu? Vezměte nohy na ramena a rychle pryč!
Autor: Anonymní
Re: agenda vedoucí ŠJ
Chcete radu? Vezměte nohy na ramena a rychle pryč!
Autor: Anonymní
Re: agenda vedoucí ŠJ
Chcete radu? Vezměte nohy na ramena a rychle pryč!
Autor: sarda
Re: agenda vedoucí ŠJ
Naprostý souhlas s předchozím příspěvkem.
Ale teď vážně. Nezapomeňte na HACCP, vnitřní směrnice, provozní řády jídelny a kuchyně, sanitační řád, havarijní řád atd……..
Autor: sarda
Re: agenda vedoucí ŠJ
Naprostý souhlas s předchozím příspěvkem.
Ale teď vážně. Nezapomeňte na HACCP, vnitřní směrnice, provozní řády jídelny a kuchyně, sanitační řád, havarijní řád atd……..
Autor: sarda
Re: agenda vedoucí ŠJ
Naprostý souhlas s předchozím příspěvkem.
Ale teď vážně. Nezapomeňte na HACCP, vnitřní směrnice, provozní řády jídelny a kuchyně, sanitační řád, havarijní řád atd……..
Autor: roma
Re: agenda vedoucí ŠJ
Rozhodně neberte nohy na ramena, ale rozum do hrsti. Zkuste se obrátit na svou metodičku na úřadě, ale nejlépe – obraťte se na některou zkušenou kolegyni v blízkém okolí, která bude ochotná Vám věnovat trochu času.
Dnes Vám hodně pomůže internet a také materiály Vis Plzeň a jejich horká linka, pokud máte jejich program/to není placená reklama, ale zkušenost/, pořiďte si publikaci s CD ŘEDITEL
ŠKOLY A ŠKOLNÍ JÍDELNA – firma aTre – tel. 495 491 449 , e-mail bat@atre.cz – tam je spoustu vzoru dokumentů a náležitostí, dost jsem se také dozvěděl z knihy „Výživa a stravování žáků základních a středních škol“ – je stará z roku 1992 – ale mohla by zapůjčit některá kolegyně. Předplaťte si „Výživu a potraviny“ – časopis, kde vychází ZPRAVODAJ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ – také přínosné – kontakt tel. 267311280, mail: vyziva.spv@volny.cz /www.spolvyziva.cz/.
Živě si vzpomínám, když jsem nastoupila do jídelny, ze které můj předchůdce utekl a nepředával mě nikdo nic – materiály, zkušenosti, know how – a na končícím školském úřadu mě řekla metodička „školní jídelny teď nikoho nezajímají“. Měla pravdu.
Přeji Vám hodně zdaru v nové práci a pevné nervy.
Autor: Evča
Re: agenda vedoucí ŠJ
Díky za radu. Byla nucena odejít a ještě tu zústalo i manko. To už se ale řeší. Výživu a potraviny jsem dostala nabídku, tak jsem si to nechala objednat. Ostatní se podívám. Ještě jednou díky.
Autor: roma
Re: agenda vedoucí ŠJ
Rozhodně neberte nohy na ramena, ale rozum do hrsti. Zkuste se obrátit na svou metodičku na úřadě, ale nejlépe – obraťte se na některou zkušenou kolegyni v blízkém okolí, která bude ochotná Vám věnovat trochu času.
Dnes Vám hodně pomůže internet a také materiály Vis Plzeň a jejich horká linka, pokud máte jejich program/to není placená reklama, ale zkušenost/, pořiďte si publikaci s CD ŘEDITEL
ŠKOLY A ŠKOLNÍ JÍDELNA – firma aTre – tel. 495 491 449 , e-mail bat@atre.cz – tam je spoustu vzoru dokumentů a náležitostí, dost jsem se také dozvěděl z knihy „Výživa a stravování žáků základních a středních škol“ – je stará z roku 1992 – ale mohla by zapůjčit některá kolegyně. Předplaťte si „Výživu a potraviny“ – časopis, kde vychází ZPRAVODAJ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ – také přínosné – kontakt tel. 267311280, mail: vyziva.spv@volny.cz /www.spolvyziva.cz/.
Živě si vzpomínám, když jsem nastoupila do jídelny, ze které můj předchůdce utekl a nepředával mě nikdo nic – materiály, zkušenosti, know how – a na končícím školském úřadu mě řekla metodička „školní jídelny teď nikoho nezajímají“. Měla pravdu.
Přeji Vám hodně zdaru v nové práci a pevné nervy.
Autor: Evča
Re: agenda vedoucí ŠJ
Díky za radu. Byla nucena odejít a ještě tu zústalo i manko. To už se ale řeší. Výživu a potraviny jsem dostala nabídku, tak jsem si to nechala objednat. Ostatní se podívám. Ještě jednou díky.
Autor: roma
Re: agenda vedoucí ŠJ
Rozhodně neberte nohy na ramena, ale rozum do hrsti. Zkuste se obrátit na svou metodičku na úřadě, ale nejlépe – obraťte se na některou zkušenou kolegyni v blízkém okolí, která bude ochotná Vám věnovat trochu času.
Dnes Vám hodně pomůže internet a také materiály Vis Plzeň a jejich horká linka, pokud máte jejich program/to není placená reklama, ale zkušenost/, pořiďte si publikaci s CD ŘEDITEL
ŠKOLY A ŠKOLNÍ JÍDELNA – firma aTre – tel. 495 491 449 , e-mail bat@atre.cz – tam je spoustu vzoru dokumentů a náležitostí, dost jsem se také dozvěděl z knihy „Výživa a stravování žáků základních a středních škol“ – je stará z roku 1992 – ale mohla by zapůjčit některá kolegyně. Předplaťte si „Výživu a potraviny“ – časopis, kde vychází ZPRAVODAJ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ – také přínosné – kontakt tel. 267311280, mail: vyziva.spv@volny.cz /www.spolvyziva.cz/.
Živě si vzpomínám, když jsem nastoupila do jídelny, ze které můj předchůdce utekl a nepředával mě nikdo nic – materiály, zkušenosti, know how – a na končícím školském úřadu mě řekla metodička „školní jídelny teď nikoho nezajímají“. Měla pravdu.
Přeji Vám hodně zdaru v nové práci a pevné nervy.
Autor: Evča
Re: agenda vedoucí ŠJ
Díky za radu. Byla nucena odejít a ještě tu zústalo i manko. To už se ale řeší. Výživu a potraviny jsem dostala nabídku, tak jsem si to nechala objednat. Ostatní se podívám. Ještě jednou díky.