alkohol v recepturách
Dobrý den,
již delší dobu řešíme téma použití alkoholu (vína) do pokrmů. Jsme střední škola a doposud nám nebylo víno povoleno. Jak je to tedy? alkohol se vyvaří, ne však všechen, nepatrné množství zůstane, ale jak jsem se dočetla, nepatrné množství alkoholu obsahuje i např.jablečný mošt a nebo kefír (za použití tradiční kultury). Vaříme např. Burgundskou omáčku, kde se víno těžko něčím nahradí.
Děkuji za odpověď, Dana
Jsme ZŠ a víno používáme běžně. Kdo by vám to měl povolovat? Povoluje vám snad někdo používání octa nebo mléka?
Alkohol v jídle žádný nezůstává a množství, které se dává do pokrmů je minimální.
alkohol v recepturách
Autor: Danda
alkohol v recepturách
Dobrý den,
již delší dobu řešíme téma použití alkoholu (vína) do pokrmů. Jsme střední škola a doposud nám nebylo víno povoleno. Jak je to tedy? alkohol se vyvaří, ne však všechen, nepatrné množství zůstane, ale jak jsem se dočetla, nepatrné množství alkoholu obsahuje i např.jablečný mošt a nebo kefír (za použití tradiční kultury). Vaříme např. Burgundskou omáčku, kde se víno těžko něčím nahradí.
Děkuji za odpověď, Dana
Autor: Valentýna
Jsme ZŠ a víno používáme běžně. Kdo by vám to měl povolovat? Povoluje vám snad někdo používání octa nebo mléka?
Alkohol v jídle žádný nezůstává a množství, které se dává do pokrmů je minimální.