BOZP osnova školení
Dobrý den, sháním osnovu školení BOZP pro stravovací zařízení. Moc prosím ty, kteří něco mají, podělte se mnou. Moc mi to pomůže. Děkuji Jaruš
Re: BOZP osnova školení
Milá Jaruš,
příspěvky na Tvoji žádost se to nehemží možná proto, že by se každá rada rozcupovala na padrť v další diskusi, jak je již našim národním zvykem.
Dovoluji si podotknout, že školení BOZP zaměstnanců stravovacích zařízení je multioborová záležitost a skládá se z bloků:
* systém kritických bodů
* hygiena a sanitace
* BOZP v objektu obecně
* způsobilost v elektrotechnice – vyhl. 50/78 Sb. §3
Každý blok má samostatnou osnovu přizpůsobenou souboru činností na pracovišti. Např. ve vyhl. 50/78 Sb §3 musí být proškolen každý, kdo vezme na pracovišti libovolný el. spotřebič do ruky.
BOZP osnova školení
Autor: jarus.hoc
BOZP osnova školení
Dobrý den, sháním osnovu školení BOZP pro stravovací zařízení. Moc prosím ty, kteří něco mají, podělte se mnou. Moc mi to pomůže. Děkuji Jaruš
Autor: Leoš
Re: BOZP osnova školení
Milá Jaruš,
příspěvky na Tvoji žádost se to nehemží možná proto, že by se každá rada rozcupovala na padrť v další diskusi, jak je již našim národním zvykem.
Dovoluji si podotknout, že školení BOZP zaměstnanců stravovacích zařízení je multioborová záležitost a skládá se z bloků:
* systém kritických bodů
* hygiena a sanitace
* BOZP v objektu obecně
* způsobilost v elektrotechnice – vyhl. 50/78 Sb. §3
Každý blok má samostatnou osnovu přizpůsobenou souboru činností na pracovišti. Např. ve vyhl. 50/78 Sb §3 musí být proškolen každý, kdo vezme na pracovišti libovolný el. spotřebič do ruky.
Autor: jarus.hoc
Re: BOZP osnova školení
Děkuji za radu, pomůže mi to v dalším hledání. Jaruš
Autor: majda
Sanitární řád
prosím o radu, můžete mi někdo přeposlat jak má správně vypadat sanitární řád pro školní jídelnu? Dík moc
Autor: Maty
Re: Sanitární řád
Jeden jsem vám přeposlala,vždy se musí přizpůsobit provozu,
Autor: I.K.
Re: Sanitární řád
Podklady pro zpracování sanitačních řádů podle hygienických předpisů byl zveřejněn v časopisu „Výživa a potraviny“ 4/1998.