Zná někdo odpověď?. Chce se po mě, abych začla vařit v doplňkové činnosti přesnídávkové polévky pro jednu firmu + moje hl.činnost a cizí strávníci. Nehledě k tomu, že už dva dny z toho nespím,dělám i vedoucí a jsem na to sama, tak nevím, jak určit kalkulaci na polévku.U celého hl.jídla pro dospělé mám kalk.25,00kč.Šlo by z této částky určit 25% jen na polévku pro ně.Děkuji za názory a rady.
Nanormujte si pořádnou přesnídávkovou polévku – třeba gulášovou – a spočítejte si reálnou cenu podle surovin, které do polévky dáte. Také velikost porce bude hrát roli.
Bramborové noky
Autor: Leila
Bramborové noky
Prosím o radu, kdo dáváte k obědu jako přílohu bramborové noky ( hotové), jakou gramáž počítáte na osobu. Děkuji
Autor: iriss
My dáváme dle kategorie: 150g 180g a 210g.
Autor: Valentýna
Asi bych vycházela z gramáže bramborových knedlíků. Tedy kolik praví norma – hotových br.kn., tolik bych dávala noků.
Autor: limit
Zná někdo odpověď?. Chce se po mě, abych začla vařit v doplňkové činnosti přesnídávkové polévky pro jednu firmu + moje hl.činnost a cizí strávníci. Nehledě k tomu, že už dva dny z toho nespím,dělám i vedoucí a jsem na to sama, tak nevím, jak určit kalkulaci na polévku.U celého hl.jídla pro dospělé mám kalk.25,00kč.Šlo by z této částky určit 25% jen na polévku pro ně.Děkuji za názory a rady.
Autor: Valentýna
Nanormujte si pořádnou přesnídávkovou polévku – třeba gulášovou – a spočítejte si reálnou cenu podle surovin, které do polévky dáte. Také velikost porce bude hrát roli.