Přeskočit na obsah

Ceny jídel od září 2023

• Autor: Markétaaaa

Ceny jídel od září 2023
    Zdravím, děvčata a kluci. Chystáte se zdražovat od září nebo resp. zdražovali jste letos? Zajímalo by mě, jakou máte normu potravin v kategorii 15+. Já mám 41,- Kč a vaří se mi vzhledem k současným cenám hlavně u zeleniny špatně. Děkuji za názory.

• Autor: Moni

Nezdražovali jsme už dlouho, máme ceny 26, 28 a 35 Kč v kategorii 15+. Stále se ještě vejdeme, ale od září už to navýším. Pikantní mi přišla loňská podzimní hysterie. U nás se ceny neměnily, ale v okolí ano, a rodiče šíleli, proč nezdražujeme. Lidé – tvor stádní 🙂

• Autor: Eliška

Nezdražovala jsem, máme pro 15 plus 33 Kč, je fakt že vaříme cca pro 450 deti a jak je známo čím víc stravniku máš tak se lépe hospodaří.
        Potraviny jdou znatelně dolů a pokud nepoužíváte polotovary tak Vám zůstane dost na saláty, ovoce.i na dobrou chlazenou rybu.

• Autor: rohlik

Zdražila jsem po dlouhých letech k 1.1.2023 na 28 a30 Kč, pro děti 7-10 let, 11-15 let. Nepodlehla jsem žádné panice a zdražovat nebudu, nedávám dětem nic předraženého, nepotřebují to a ani to neocení, nakupuji s rozumem a myslím, že se ceny do září srovnají. Přeji hezký den

• Autor: Hrklimo

Zdravím, dnes jsem dělala povyšování žáků a narazila jsem na problém. Celou dobu jsem si myslela, že když žák dovrší věk 11 let v době od 1.1. 20024 do 31.8. 2024 , že už začátkem školního roku 1.9. 2023 patří do kategorie 2. Dám příklad , dítě nar. 11. 4. 2013 by už od 1.9. 2023 mělo patřit do kategorie 11-14. Bylo mně řečeno, že ne, že až dovrší 11. Jak to tedy je? Děkuji Helena

• Autor: spaky2

Dobrý den, strávník se zařazuje do příslušné věkové kategorie od 1. 9. do 31. 8. I kdyby bylo dítě narozené 31. 8. musí být celý školní rok už v příslušné kategorii, kdy dovrší věk pro danou (vyšší) kategorii.

• Autor: zdenouš

Děvčata, vaříte někdo pro své školské důchodce, pokud ano písněte za kolik? A kolik jim přispívá ředitel z FKSP? Díky.

• Autor: líída

my vaříme, a příspěvěk z FKSP mají stejný jako my zaměstnanci

• Autor: gabisekt

Zdravím Lído, naši důchodci si platí pouze potraviny – 43 ,-. Škola z FKSP nepřispívá nic. Myslím, že záleží na tom, jak to má vaše škola nastavené ve směrnici.

• Autor: vaříme rádi

U nás platí potraviny plus režijní náklady mínus příspěvek FKSP. V kolektivní smlouvě máme, že neplatí mzdové náklady. Oběd je vyjde na 20,– Kč.

• Autor: Eliška

Tak jako pro naše zaměstnance

Můžete mi tedy prosím napsat za jakou cenu mají bývalí zaměstnanci oběd. U nás chtějí 100Kč bez FKSP. Děkuji

Děvčata díky za odpovědi, pokud by ještě někdo reagoval ,budu ráda.

Doporučuji si přečíst článek v REFLEXU o školním stravování. Docela zajímavé a hlavně pravdivé.

• Autor: Matala

Dobrý den, je stanovena cena obědu v kat. do 6.let na 20,- Kč,
      Jak správně určit výši ceny obědu pro učitelky?

• Autor: Pepa

Reflex ? Nesmyslný a hloupý článek plný naivnich nápadů od teoretiků co si nikdy nevyzkouseli uvařit stovky jidel

• Autor: ivka6

Neslučujte školní stravování dětí podle vyhlášky o školním stravování a stravování dospělých vlastních, cizích, důchodců. Děti podle školského zákona a naší vyhlášky, dospělý vlastní buď podle 84/2005 Sb., a zákoníku práce, ostatní v doplňkové činnosti. O stravovacích podmínkách dospělých rozhoduje zaměstnavatel, tak ať máte směrnice o stravování zaměstnanců. Hlavně aby vám zaplatila škola podíl úvazku na dospělé, aby nevybrala peníze v plné výši a kuchařky nic.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se